reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czesc babeczki
gdzie sie podziewacie
Cichusio tu.....
Ja juz na nozkach..cos mi sie ostatnio młody wczesniej budzi...o 7:00
No ale dzis Energia mnie nie opuszcza. Wczoraj wieczorkiem poszlam sobie poskikac na aerobic i czuje dzis wzrost energii...zakwaski lekkie ale nie takie jak sie obawialam ze moga być
Jeszcze przed swietami i Sylwiekim musze zadbac o linię
A poza tym.....lubie to zmęczenie po ćwiczonkach
Buziaki i milego dnia dla Was Kobietki
Anufifi- co tam u Was?
Agnieszko- czekam z niecierpliwoscia na wyniki Betki
I trzymam kciuki
Aniu- mam nadzieje ze nocki przesypiasz, ze Aniczka daje Ci odpocząc
A moze macie ochote na kawkę?
gdzie sie podziewacie
Cichusio tu.....
Ja juz na nozkach..cos mi sie ostatnio młody wczesniej budzi...o 7:00

No ale dzis Energia mnie nie opuszcza. Wczoraj wieczorkiem poszlam sobie poskikac na aerobic i czuje dzis wzrost energii...zakwaski lekkie ale nie takie jak sie obawialam ze moga być
Jeszcze przed swietami i Sylwiekim musze zadbac o linię

A poza tym.....lubie to zmęczenie po ćwiczonkach
Buziaki i milego dnia dla Was Kobietki
Anufifi- co tam u Was?
Agnieszko- czekam z niecierpliwoscia na wyniki Betki
Aniu- mam nadzieje ze nocki przesypiasz, ze Aniczka daje Ci odpocząc
A moze macie ochote na kawkę?

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja za kawkę dziękuję, ale herbatkę czemu nie 

a ja mam dzisiaj lenia na maksa, poprostu nic mi sie nie che
a to dopiero ratem 9.00 a gdzie do 15.00
muszę się chyba wyrwać na jakis spacerek na zakupy bo usnę w prcy, i dopiero będzie numer 

miłego

a ja mam dzisiaj lenia na maksa, poprostu nic mi sie nie che

miłego

anufifi
tęsknię...
hello kochane
ja też siedzę dzisiaj w pracy , ale jak Jarzebinka mam lenia na maksa i cała listę do załatwienia beeee....
Indygo ....obyś miała rację ...mam nadzieje ze po sotatnich cyklach które były dla mnie skarbnica wiedzy uda mi się
:-)
Aguś czekam na betkę

Aniu i jak ????

cudownie no nie ?
CZarodziejko chłopcy się trochę męcza po tym szczepieniu , mały miał gorączki i spać nie moze , a starszy ma biegunkę ...ale mam nadzieje ze dzisiaj juz wszystko im przejdzie...
Pozdrawiam dziewuszki
;-):-)
ja też siedzę dzisiaj w pracy , ale jak Jarzebinka mam lenia na maksa i cała listę do załatwienia beeee....
Indygo ....obyś miała rację ...mam nadzieje ze po sotatnich cyklach które były dla mnie skarbnica wiedzy uda mi się

Aguś czekam na betkę
Aniu i jak ????
CZarodziejko chłopcy się trochę męcza po tym szczepieniu , mały miał gorączki i spać nie moze , a starszy ma biegunkę ...ale mam nadzieje ze dzisiaj juz wszystko im przejdzie...
Pozdrawiam dziewuszki
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Czarodziejka
Margaritta- no pewnie ze sie spelnią nasze fasolkowe marzenia 
W swięta nie tylko Mikolaj je spełnia ale i Ten Ktory przychodzi do Nas jako Male Dzieciątko;-)
Wierze w Cud Wigilii.....
Anufifi- biedne chlopaczki, wspolczuje i Tobie bo pewnie nalatasz sie przy nich (glownie przy mlodszym)
Trzymam kciukaski zeby juz dziś sie poprawilo chlopcom
No własnie a gdzie nasza Agula?
Dzis poleciala na Betkę..ciekawa jestem co jej wyjdzie..........pewnie Bocian

Aguś daj znaka
Jarzębinko to zapraszam na herbatkę ......moze byc cynamonowa? bo bardzo rozgrzewa?
Boże u nas tez szarooo i tak ciemno ze trzeba swiatlo w dzien zapalac

Zaraz znowu bedzie padac
W swięta nie tylko Mikolaj je spełnia ale i Ten Ktory przychodzi do Nas jako Male Dzieciątko;-)
Wierze w Cud Wigilii.....
Anufifi- biedne chlopaczki, wspolczuje i Tobie bo pewnie nalatasz sie przy nich (glownie przy mlodszym)
Trzymam kciukaski zeby juz dziś sie poprawilo chlopcom
No własnie a gdzie nasza Agula?
Dzis poleciala na Betkę..ciekawa jestem co jej wyjdzie..........pewnie Bocian

Aguś daj znaka
Jarzębinko to zapraszam na herbatkę ......moze byc cynamonowa? bo bardzo rozgrzewa?

Boże u nas tez szarooo i tak ciemno ze trzeba swiatlo w dzien zapalac

Zaraz znowu bedzie padac
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Witam dziewuszki
no i nie zrobiłam dzis betki kolejka była taka długa, że az za drzwi laboratorium ludzie strali
wiec niebyło sensu czekac bo i tak tylko do 10 pobieraja krew i tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nawet niewieciej jak jestem szczęsliwa oby fasolka rosła zdrowo...
11cykli czekania na wielki cud!!!niepotrfie opisać mojej radości nawet niema takich słów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dzieuje Wam bardzo że byłyscie ze mną

wiedzcie o tym ze cierpliwosć się opłaca, nawet jeżeli bedzie to drugi chłopczyk Alanek to i tak bede szczęśliwa bo mi chodziło tylko o wypróbowanie tej metody nic więcej.... jak tak bedzie to takie plany ma względem mnie Bóg.... Buziaki dla wszystkich teraz to tylko sie modle o zdrowe dziecko i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego popołudnia kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i nie zrobiłam dzis betki kolejka była taka długa, że az za drzwi laboratorium ludzie strali

co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nawet niewieciej jak jestem szczęsliwa oby fasolka rosła zdrowo...
11cykli czekania na wielki cud!!!niepotrfie opisać mojej radości nawet niema takich słów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dzieuje Wam bardzo że byłyscie ze mną

wiedzcie o tym ze cierpliwosć się opłaca, nawet jeżeli bedzie to drugi chłopczyk Alanek to i tak bede szczęśliwa bo mi chodziło tylko o wypróbowanie tej metody nic więcej.... jak tak bedzie to takie plany ma względem mnie Bóg.... Buziaki dla wszystkich teraz to tylko sie modle o zdrowe dziecko i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego popołudnia kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-)
WIELKIE GRATULACJE !!!!!! szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ......
reklama
Czarodziejka
tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kochanie z calego serca Ci gratuluję!!!!!!!!
Jestem przekonana ze dzidzius ktorego nosisz juz pod sercem jest zdrowy.
I po cichutku trzymam kciuki za Coreczkę
Chyle jednoczesnie czolo za taka cierpliwosc
Jestem przekonana ze dzidzius ktorego nosisz juz pod sercem jest zdrowy.
I po cichutku trzymam kciuki za Coreczkę
Chyle jednoczesnie czolo za taka cierpliwosc
Podziel się: