reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi to pewnie święta będą bez procentów ;-)
Według tabeli wychodzi ze powinnam mieć córeczkę gdyby się teraz udało, z synkiem mi się sprawdziło.

reklama
Czesc babeczki
gdzie sie podziewacie
Cichusio tu.....
Ja juz na nozkach..cos mi sie ostatnio młody wczesniej budzi...o 7:00:baffled:
No ale dzis Energia mnie nie opuszcza. Wczoraj wieczorkiem poszlam sobie poskikac na aerobic i czuje dzis wzrost energii...zakwaski lekkie ale nie takie jak sie obawialam ze moga być :)
Jeszcze przed swietami i Sylwiekim musze zadbac o linię:-D
A poza tym.....lubie to zmęczenie po ćwiczonkach
Buziaki i milego dnia dla Was Kobietki
Anufifi- co tam u Was?
Agnieszko- czekam z niecierpliwoscia na wyniki Betki :) I trzymam kciuki
Aniu- mam nadzieje ze nocki przesypiasz, ze Aniczka daje Ci odpocząc
A moze macie ochote na kawkę?
url

ja za kawkę dziękuję, ale herbatkę czemu nie :tak::-D:tak:

a ja mam dzisiaj lenia na maksa, poprostu nic mi sie nie che :no: a to dopiero ratem 9.00 a gdzie do 15.00 :no: muszę się chyba wyrwać na jakis spacerek na zakupy bo usnę w prcy, i dopiero będzie numer :tak::-D:tak:

miłego :rofl2:

hello kochane
ja też siedzę dzisiaj w pracy , ale jak Jarzebinka mam lenia na maksa i cała listę do załatwienia beeee....
Indygo ....obyś miała rację ...mam nadzieje ze po sotatnich cyklach które były dla mnie skarbnica wiedzy uda mi się :):-D:-)

Aguś czekam na betkę :):):)

Aniu i jak ????:):):) cudownie no nie ?

CZarodziejko chłopcy się trochę męcza po tym szczepieniu , mały miał gorączki i spać nie moze , a starszy ma biegunkę ...ale mam nadzieje ze dzisiaj juz wszystko im przejdzie...

Pozdrawiam dziewuszki :);-):-)

Czesc kobietki.Jak dzien? U nas tak jakos szaro-buro.
Aga nadziejo ma ;-)- gdzie jestes?:-D
Dziewczyny wiecie, ze staranka w świeta na pewno się udadzą:tak::tak: to taki magiczny i piekny czas..... Powodzenia :tak:
Udanego dnia.

Margaritta- no pewnie ze sie spelnią nasze fasolkowe marzenia :)
W swięta nie tylko Mikolaj je spełnia ale i Ten Ktory przychodzi do Nas jako Male Dzieciątko;-)
Wierze w Cud Wigilii.....
Anufifi- biedne chlopaczki, wspolczuje i Tobie bo pewnie nalatasz sie przy nich (glownie przy mlodszym)
Trzymam kciukaski zeby juz dziś sie poprawilo chlopcom
No własnie a gdzie nasza Agula?
Dzis poleciala na Betkę..ciekawa jestem co jej wyjdzie..........pewnie Bocian:-D:-D:-D:-D
Aguś daj znaka
Jarzębinko to zapraszam na herbatkę ......moze byc cynamonowa? bo bardzo rozgrzewa?
herbata_02.jpg

Boże u nas tez szarooo i tak ciemno ze trzeba swiatlo w dzien zapalac:baffled::baffled:
Zaraz znowu bedzie padac

Witam dziewuszki:happy2:
no i nie zrobiłam dzis betki kolejka była taka długa, że az za drzwi laboratorium ludzie strali:baffled: wiec niebyło sensu czekac bo i tak tylko do 10 pobieraja krew i tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nawet niewieciej jak jestem szczęsliwa oby fasolka rosła zdrowo...
11cykli czekania na wielki cud!!!niepotrfie opisać mojej radości nawet niema takich słów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzieuje Wam bardzo że byłyscie ze mną:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiedzcie o tym ze cierpliwosć się opłaca, nawet jeżeli bedzie to drugi chłopczyk Alanek to i tak bede szczęśliwa bo mi chodziło tylko o wypróbowanie tej metody nic więcej.... jak tak bedzie to takie plany ma względem mnie Bóg.... Buziaki dla wszystkich teraz to tylko sie modle o zdrowe dziecko i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miłego popołudnia kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kochanie z calego serca Ci gratuluję!!!!!!!!
Jestem przekonana ze dzidzius ktorego nosisz juz pod sercem jest zdrowy.
I po cichutku trzymam kciuki za Coreczkę :)
Chyle jednoczesnie czolo za taka cierpliwosc ;)
Dzidziuś-króliczek!

Do góry