reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie dziewczyny
ELMO gratulacje oraz zdrówka dla Ciebie I maluszka życze
NUSKA mój to rękami i nogami sie zapiera że on nigdy Reni nie potrzebował ale kiedyś jak żeśmy rozmawiali to mówił że chętnie mnie by widział w akcji sama:baffled:

Byłam na glukozie i wszystko ok wynik mam 101
wizyte mam 14 lutego
a jeszcze 14 męża zrobiła mi niespodzianke i kupił bilety na koncert
[h=3]Boney M[/h][h=3]Bad Boys Blue[/h]jak sie ciesze więc Walentynki spędzam w SPODKU Katowice
Pozdrawiam i Trzymam za wszystkie Kciuki

Część Kirusia :-) Ja od 7 nie spie :p ale nie mialam weny pisac:-)
Wy juz w drodze Słońce?

Ja zaraz ide zobaczyć co tam w ciucholandach słychać a później idziemy oglądać mieszkania :-)

Matik dziś jeszcze raz testujesz czy jutro? Ja gdzieś w srode lub czwartek :-)

Miłego dnia

hej hej :)

zakrecia a czemu dopiero w czwartek jak dzis masz 10dpo ? ja bym zatestowala we wtorek :-)

kiraa milego wypoczynku :** nalap troche morskich fluidkow !!

Dorcia hah wypytalam sie go i on mi powiedzial ze on w ogole tego nie robi, ze wczoraj to byl przypadek :cool2: taaaa jasne a do mnie od dzis mowcie Doda.

klaudia no ja to wlasnie wczoraj mu powiedzialam - ze moje ja w takim razie bede sobie szczytowac z reka w majtkach ? A on do mnie ze nie widzialby problemu :eek: no i dogadaj sie z chlopem.

piranha nie nie Slonce, bede robic po owulacji tylko chcialam wiedziec na co mam sie przygotowac. Powinna wzrosnac 3-5 krotnie czyli tak powiedzmy do poziomu 50-60 tak ? Dzis kupie tesciory w tesco i zrobie po poludniu jeden, powiem Ci, ze nie mialam tyle sluzu juz dawno :eek: serducho bylo dzis rano ale tylko dlatego ze sie okazalo, ze jak Ł. wczoraj zostal zaskoczony to Renia juz potem rady ponoc nie dala :cool2: wiec kolejne serducho wstepnie na 14dc ?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki !!!
Dorcia, Krystian, Nuuuśka, Kira, Zakręciu, Piranhu miłego weekendziku !!
Kiraa odpoczywaj :-)
Zakręciu trzymam kciuki mocno !!!
a u mnie coraz lepiej, węch już mam, i mimo że jeszcze się nie zagoiło to już czuję że jest lepiej jak przed operacją, takie małe rzeczy a cieszą :-)

Hej dziewczynki o dziwo tempka jest 37,03 nie spadła po niżej normy więc szansa jest , test zrobię jak minie termin czyli albo w poniedziałek albo wtorek . Oby nie przyszła przez kolejne 8 m=cy
choć cały dzień jeszcze uf ale 1 czynnik od rana wykluczony Tempka

zakręcona bardzo ładny masz wykresik :tak: powodzenia a@ planowana na kiedy?

Tak dziewczyny jedziemy Ciesze sie na morskie powietrze przesle Wam
matik
slicznie, zycze zeby tak zostalo na kolejne 8 miechow

zakrecie
testuj i koniec. A fajne rzeczy znajdujesz w ciuchach? Ja lata swietlne juz tam nie bylam. Moze pojde jak pojade do mamy, tam maja fajne lumpy

nuska
a propos Reni. To u mnie w tym cyklu bylo tak, ze moj M mimo ze mialo byc wzmacnianie zolnierzy sobie pozwolil, nie przylapalam go, ale sie przyznal i dlatego moj plan runal.
ja juz kiedys pytalam zakrecie, czy wierzy swojemu M, ze tak dlugo wytrzymuje? Bo ja zadnemu facetowi w tej kwestii bym nie wierzyla, ale wtedy nic nie odpowiedzialam..... Moj M mowil ze zaden facet nie wytrzyma tydzien cz dwa bez Reni, jesli nie ma sexu....dlatego nie bardzo wiem jak oceniac ta wstrzemiezliwosc tygodniowa i dluzsza traktowac. Chodzi np o te tabele z ingender..... Na to pytanie odp laski, a tak naprawde nie wiedza co ich faceci wyrabiaja w kiblach, autach itd to chcialam Ci Nuska jeszcze wczoraj napisac.
dzieki za poruszony temat, Ty lamiesz wszelkie tabu , i lowjuuuuu

nuska - ja też nie widze problemu jakbyś sobie sama dogadzała, jakość Twoich jajeczek na tym nie ucierpi... ;p ja to mojemu wprost mówiłam... musimy zrobić teraz dwa dni wolnego aby wzmocnić plemniki więc zero zabaw ze sobą...
powiedziałam wczoraj mężowi, że raczej ma się nastawić na dziewczynke... no i staraliśmy się wybrać jakieś imie... kiepsko nam idzie... eh

reklama
Hello!

Kiraa, piękna tempka, ciekawe co gin na to by powiedział :-D Spróbujmy z Femarą, Duphastonem i może niewielką dawką Estrofemu w FL (w FF może zwiększać szanse na chłopca). Rozważam Pregnyl na pęknięcie ale potem jest za dużo zamieszania z pozytywnymi testami ciążowymi :-)

Nuuuśka, mniej więcej tak powinna wzrosnąć :tak: Zrób koniecznie dziś test bo owulka może zrobić nam psikusa i zaskoczyć wcześniej. Czyli Renia nie osłabiła wczoraj rano plemników? Grzeczna Renia! :-D

Maggie, super, aż miło się kochana to czyta!

Matik, tempka wysoka, udało się, zobaczysz, ale się cieszę!

zakręcona, ja tam bym zatestowała w poniedziałek - by wszystkim pokazać, że poniedziałki też potrafią być piękne :-)

Wstawiam fotkę z dzisiejszego śniadania, mniam, mniam :-D

Zobacz załącznik 608877

Do góry