reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Napisalam i wcielo mi bo siec zniknela :crazy:

Piranju
czy fakt ze nie widzial plynu w zatoce, a wychodzimy my obie bynajmnie :cool:z zalozenia ze owu byla :happy: moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego :rofl2: czy nie ma to znaczenia?
Udusilabym tego gina, mylic ma sie prawo kazdy, ale mowic, cytat OWULACJI NA 100% NIE BYLO I NIE BEDZIE!
......
co za.....

czyli zalatwiam recepty na feramre i estrofem, ja znam ze estrofem bierze sie po femarze czyli od powiedzmy 8 dc do owu...

reklama
Kiraa, tak jak piszesz, Femara np. 3-7 dc a Estrofem np. 8-12 dc, tyle że Ty nie chcesz z uwagi na planowanie dziewczynki podnosić poziomu estrogenu w FF, skoro Twoje endo jest grube to ja bym nie brała Estrofemu w FF, tym bardziej, że Femara nie wpływa na grubość endo i nie upośledza go jak CLO. Myśle, że gdyby owulka była szybciej to gin widziałby już ciałko żółte, skoro ciałka nie było jeszcze widać to zapewne była z pn na wt niestety ...ale może ciałko było ale gin go nie zauważył? :-) U Nuuuśki ginka zobaczyła na USG płyn w rejonie jelit (Nuuuśka, dobrze pamiętam? :-D) więc zdążył już tam spłynąć a może gin tam nie szukał a obejrzał tylko zatokę Douglasa? :-)

Piranju
no tak w cyklu szczesliwym z moim lobuzem , co teraz obok spi :-) bralam estrofem :-)

dobra wiec tylko femare:happy:

gin patrzyl tylko w zatoke czy nie ma plynu, nigdzie indziej. Jajnikow nie ogladal pod katem cialka zoltego. Nigdy obojetnie w ktorym dpo i obojetnie jakim cyklu igdy mi nic o cialku nie mowi, chyba slaby sprzet....

Kiraa, to gin stwierdza, że nie było owulki i nie szuka ciałka żółtego? :szok: No to w takim razie są szanse, że owulka mogła być wcześniej :tak::-D

Piranju
ju mi nic nie mow o nim.. Nie mam niestety szans pojsc gdzies indziej, bo moje godziny pracy na to nie pozwalaja, to raz a dwa, wszedzie indziej pojda ploty ze staram sie o dziecko, co byloby niekorzystne w mojej sytuacji, jemu ufam ze nikomu nie powie.... A to wazniejsze niestety niz ujrzenie cialka zoltego :confused2::cool2: chore, nie... Ae prawdziwe,,,,

Ostatnia edycja:
Pirania jeszcze do niedzieli różnie może być, więc nie zapeszajmy :cool2:oby oby tak bym chciała

Kira no to faktycznie nic nie wiadomo , program Ci wyznaczył owulkę a Dr nic nie widzi :rofl2:

Kiraa, rozumiem, lepszy taki gin jak żaden ...choć to przez gina nie wypaliło w tym cyklu O+12.

Matik, no to już nie zapeszam ;-) i czekam na fotkę 2 tłustych kresek :-)

U nas wiosna, 11°C na termometrze, słoneczko świeci a ja wyłapuję z niego endorfinki :-)

Piranhiu domyślam się że na tym zdjęciu jest Kaja - śliczna dziewczynka i faktycznie bardzo podobna do Krzysia...znowu się rozmarzyłam jak wyglądałaby moja:-)
Piranhiu wczoraj pytałam dziewczyn czy to możliwe że można wydalić torbiel - koleżanka ma 1 dnia@ bardzo obfite miesiączki i ostatnio podczas pobytu w WC zauważyła że wydaliła z siebie coś beżowego wielkości kurzego jajka, wzięła to do ręki i to się rozmazywało, m-c wcześniej miała USG i lekarz nic nie widział a po tej sytuacji stwierdził że wydaliła torbiel - czy to możliwe? Słyszałaś może od kogoś lub czytałaś o podobnej sytuacji??

Matik od początku jak się tu zarejestrowałam to miałam jakieś przeczucie że niebawem Ci się uda...no i mam nadzieję że się tak stało. Czasami mam jakieś takie przeczucia co do niektórych...szkoda że co do swojej osoby zawsze wychodzi mi inaczej niż przeczuwam.

Będąc w ciąży 2-krotnie tuż przed badaniem USG śniłam że będę miała córkę i te sny były tak realne że bałam się obudzić....

Hejka

Matik ja też czekam na Twoje II tłuściutkie kreseczki:-)

Zakręcona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo pozdrowionka dla mamusi, starszej siostry Michałka Zuzi i oczywiście Michałka:-D

Kiraa nie ukrywam się tylko image zmieniałam ;-)

Piranha Kaja cudna sama słodycz:-D:-D:-D nie dziwię się że mniam, mniam

U mnie ok. W czwartek M przyjeżdża i pewnie @ więc bedą goście na walentynki(chociaz M i @ niezbyt się lubia) :-D
Miłego weekendziku.
Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kochane
u nas na słońcu termometr pokazywał 20 stopni!! idzie wiosna :-)

Matik, tempka śliczna, test na pewno pokaże dwie tłuściutkie kreseczki

Zakręcona tempka pięknie w górze, chuchamy i dmuchamy!!

krystianmartin, to Ty na zdjęciu?? kolejna ślicznotka!!

Piraniu, Kajusia jest przesłodka, sam miód!!

Kiraa, to się masz kochana z tym ginem... ale fakt, lepszy ten niż żaden.

kciuki zaciśnięte za wszystkie staraczki i uściski i fluidki ślę:tak::-)

idę ogarnąć trochę dom, bo dziś wyjątkowo nie jestem senna i mam siłę i chęci na cokolwiek :-)a wieczorem idziemy do znajomych i chyba będę im musiała zdradzić info o bobasku, bo nie mam pomysłu na wyjaśnienie tego, że nie napiję się drinka...

Do góry