Kiraa
Fanka BB :)
Napisalam i wcielo mi bo siec zniknela 
Piranju
czy fakt ze nie widzial plynu w zatoce, a wychodzimy my obie bynajmnie z zalozenia ze owu byla
z zalozenia ze owu byla  moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego
 moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego  czy nie ma to znaczenia?
 czy nie ma to znaczenia? 
Udusilabym tego gina, mylic ma sie prawo kazdy, ale mowic, cytat OWULACJI NA 100% NIE BYLO I NIE BEDZIE!
......
co za.....
czyli zalatwiam recepty na feramre i estrofem, ja znam ze estrofem bierze sie po femarze czyli od powiedzmy 8 dc do owu...

Piranju
czy fakt ze nie widzial plynu w zatoce, a wychodzimy my obie bynajmnie
 z zalozenia ze owu byla
z zalozenia ze owu byla  moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego
 moze swiadczyc o tym ze owu byla wczesniej tzn blizej serduszka mego jedynego  czy nie ma to znaczenia?
 czy nie ma to znaczenia? Udusilabym tego gina, mylic ma sie prawo kazdy, ale mowic, cytat OWULACJI NA 100% NIE BYLO I NIE BEDZIE!
......
co za.....
czyli zalatwiam recepty na feramre i estrofem, ja znam ze estrofem bierze sie po femarze czyli od powiedzmy 8 dc do owu...

) więc zdążył już tam spłynąć a może gin tam nie szukał a obejrzał tylko zatokę Douglasa? :-)
) więc zdążył już tam spłynąć a może gin tam nie szukał a obejrzał tylko zatokę Douglasa? :-) No to w takim razie są szanse, że owulka mogła być wcześniej
  No to w takim razie są szanse, że owulka mogła być wcześniej 

chore, nie... Ae prawdziwe,,,,
 chore, nie... Ae prawdziwe,,,,