reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorciaale sie uśmiałam z moim K Będziemy te serduszka wieszac na drzwiach zamiast nieprzeszkadzac :-D
Smacznego :-)

aniasto serduszka ktore mozna powiesic na scianie np w przedpokoju :-D
Jest z lnu Ja lubie takie naturalne romantyczne pierdulki :-)

Nuuska to super ze sie udalo :-) jupii Cieszę sie ze moglam pomoc :-*

Kiraa jeszcze w spa siedzisz???:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcona ........ależ ja jestem walnięta .....wiesz co ??? Ja myślałam że ania pyta o "serduszka" w ovufriend....wiesz jak jest sexik to dajesz serdusio....bo dziewczyny gadają o tych wykresach,zmianach itp. !!! Nie no ...naprawdę mam coś z głową !!! Ale swoją drogą nie zły pomysł co ??? Tylko kurna mało tych serduszek masz !!! A serduszka cudne...handmade chyba ???

Nusia niedoczytalam widocxnie. Juz rozumiem. A tak jak ktoras z dziewczyn pisala ze Ci Zalozy konto i przesle haslo i login... Bo wiesz co ja w sumie to drugie konto zakladalalam w pracy.

Dorcia:* haha, a ja czytam i sobie mysle o co biega?;) jaki sexik?

hahahah Dorcia czytam serducho = sexik i mysle : Ale co maja do tego serduszka z ciucholandu ?? :-D mi Ł. zbyt wiele nie powiedzial i pewnie nie powie - dalam za wygrana na razie, ale tylko na razie !

zakrecia super juz uzupelniam ten cykl :-)a powiedz mi, masz tam taka mozliwosc ze mozesz podgladac ewentualnie uzupelniac swoje poprzednie cykle ?

Zakreciu
zdobycz z lumpexu sliczna:-) dopiero po spa jestem i po kolacji i po spacerze nad morzem i w koncu teraz maly bawi sie w sali zabaw a ja z ipadzikiem chill oucik, mimo ze sporo dzieci tutaj, ale nie ma ciagle mama pobaw sie ze mna..... A dzis jak bylismy na plazy na placu zabaw, na cala petarde mowi, mama a braciszka i siostzyczki nie mozna kupic :happy:

a propos kont to ja mam chyba juz wszedzie i ovufriend, i 28 dni ale tam nie wyznacza owu i ff, i jeszcze jakis zagraniczny serwis, w tym cyklu wszedzie inny dzien owulki mi zaznacza :eek:

właśnie mi mój mąż pojechał do sklepu i mówię żeby jeszcze test kupił a on żeby lepiej jeszcze poczekać :shocked2::wściekła/y:
zobaczymy czy żartował :wściekła/y:

Kira jakie masz jeszcze strony gdzie sam program wyznacza owu??

Mam jeszcze urbie, womanlog
a poszukuje cos dalej :-) moze w koncu dowiem sie kiedy mialam owu :laugh2:

reklama
Do góry