małe liski
Fanka BB :)
zapomniałam dopisać - w końcu zebrałam się, żeby założyć konto na enpr i przywitała mnie właśnie taka fajna wiadomość:-) ciekawe czemu zamykają...Czyli zostaje ovu friend albo ff

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Aljul ja też wizualizuję sobie córcie - będzie miała blond włoski i będzie podobna do m.
 Aljul ja też wizualizuję sobie córcie - będzie miała blond włoski i będzie podobna do m.  Tylko nikt w tą naszą córcią oprócz mnie nie wierzy
 Tylko nikt w tą naszą córcią oprócz mnie nie wierzy  ehhh..dobrej nocy dziewczyny!
ehhh..dobrej nocy dziewczyny!
 chociaż wiem, że nie powinnam się aż tak nakręcać. Bardzo bym chciała zeby nam wszystkim się udało
 chociaż wiem, że nie powinnam się aż tak nakręcać. Bardzo bym chciała zeby nam wszystkim się udało Dopijam ten kefir i lecę sprawdzić jak vitagyn c mi ph obniża
Dopijam ten kefir i lecę sprawdzić jak vitagyn c mi ph obniża Trzymajcie się papapa.
 Trzymajcie się papapa. Mam tak samo - mam koleżanki które mają córcie i to do tego taka fajne są to dziewczyny, że nic tylko wyściskać, wycałować!I tak też robię przy każdej możliwej okazji :-)
 Mam tak samo - mam koleżanki które mają córcie i to do tego taka fajne są to dziewczyny, że nic tylko wyściskać, wycałować!I tak też robię przy każdej możliwej okazji :-) a jak dlugo juz masz diete i bierzesz suplementy? W marcu zaczynasz starania? Ja diete od polowy stycznia wprowadzilam ale jeszcze nie taka scisla a suplementy od lutego i tak mysle czy nie za krotko ta dieta i tabsy jesli staranka od polowy kwietnia... a z drugiej strony pewnie za pierwszym razem sie nie uda. Ja tez mam vitagyn c ale chyba pozostane przy rephreshu podczas staranek
 a jak dlugo juz masz diete i bierzesz suplementy? W marcu zaczynasz starania? Ja diete od polowy stycznia wprowadzilam ale jeszcze nie taka scisla a suplementy od lutego i tak mysle czy nie za krotko ta dieta i tabsy jesli staranka od polowy kwietnia... a z drugiej strony pewnie za pierwszym razem sie nie uda. Ja tez mam vitagyn c ale chyba pozostane przy rephreshu podczas staranek 

gdzie sie nie pytam to kazda mowi ze chcialaby miec corke rzadko kiedy synka a jesli chodzi o dzieci tej samej plci to zazwyczaj chca 2 dziewczynki. Ja tez wierze ze kazdej z nas sie tutaj uda zaplanowac corcie zobaczycie :-) na razie pomarzmy o rozu
 gdzie sie nie pytam to kazda mowi ze chcialaby miec corke rzadko kiedy synka a jesli chodzi o dzieci tej samej plci to zazwyczaj chca 2 dziewczynki. Ja tez wierze ze kazdej z nas sie tutaj uda zaplanowac corcie zobaczycie :-) na razie pomarzmy o rozu