małe liski
Fanka BB :)
zapomniałam dopisać - w końcu zebrałam się, żeby założyć konto na enpr i przywitała mnie właśnie taka fajna wiadomość:-) ciekawe czemu zamykają...Czyli zostaje ovu friend albo ff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Aljul ja też wizualizuję sobie córcie - będzie miała blond włoski i będzie podobna do m.
Tylko nikt w tą naszą córcią oprócz mnie nie wierzy
ehhh..dobrej nocy dziewczyny!
chociaż wiem, że nie powinnam się aż tak nakręcać. Bardzo bym chciała zeby nam wszystkim się udało
Dopijam ten kefir i lecę sprawdzić jak vitagyn c mi ph obniża
Trzymajcie się papapa.
Mam tak samo - mam koleżanki które mają córcie i to do tego taka fajne są to dziewczyny, że nic tylko wyściskać, wycałować!I tak też robię przy każdej możliwej okazji :-)
a jak dlugo juz masz diete i bierzesz suplementy? W marcu zaczynasz starania? Ja diete od polowy stycznia wprowadzilam ale jeszcze nie taka scisla a suplementy od lutego i tak mysle czy nie za krotko ta dieta i tabsy jesli staranka od polowy kwietnia... a z drugiej strony pewnie za pierwszym razem sie nie uda. Ja tez mam vitagyn c ale chyba pozostane przy rephreshu podczas staranek 

gdzie sie nie pytam to kazda mowi ze chcialaby miec corke rzadko kiedy synka a jesli chodzi o dzieci tej samej plci to zazwyczaj chca 2 dziewczynki. Ja tez wierze ze kazdej z nas sie tutaj uda zaplanowac corcie zobaczycie :-) na razie pomarzmy o rozu