reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecia powtorze raz jeszcze - OGROMNE GRATKI KOCHANA !! :-) z tego co pamietam matik chyba tez tescior w poniedzialek robila nie ?? :-) Moze mamy szczescie do " szczesliwych" poniedzialkow :-D !!
Dochodze do wniosku ze pozne owulacje przynosza szczescie !!
A co do M. to ja bym chyba nie wytrzymala - na pewno bym nie wytrzymala :wściekła/y:

Chcialam oznajmic, ze zostalo Nas na ta chwile 5 starajacych sie :blink: Jak tak dalej pojdzie to zostane sama :szok: myy good !

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 9

LUTY 2014 :

Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Narazie nie,dziękuję kochane :-) poczekam jak zrobię jeszcze jeden test w srode

Nuuska będziesz nastepna :-) Pamietasz co dostałas na szczęście :-)

Dziewczyny czy Apap moge lykac? Dale boli mnie w klatce piersiowej przy oddychaniu i wydaje mi sie ze to nerwobol vi kiedyś juz to mialam

Ostatnia edycja:
Witam,

Zakręcona
:-) gratuluję! :)

Nusiaa jeszcze ja Kochana zostałam:) a i trzymam kciuki za USG, jestem z Tobą myślami :)

Zakreciu

jeszcze raz tutaj!!!! Wielkie gratki:-):-):-) ale sie ciesze :-)
ja bym zrobila niespodzianke K na walentynki:-)

nudnych 8 miu miesiecy slonce!!!!!

nuska ja zostaje z Toba na placu boju , spoko :cool2:

Zakrecona GRATULACJE!!! Wiedziałam, wiedziałam,wiedziałam!!!:tak::-D Cudowne wiesci. Ja bym spróbowała doczekac do walentynek...ale czy bym dala rade to nie wiem.:-) Nudnych 8 miesiecy.
Matik czekam na twoj tescior potwierdzajacy ale wiem ze napewno sa II kreseczki.
ELMO GRAULACJE maluszka na świecie. BUZIAKI.

Zakręcona mega gratulacje:-D:-D:-Dtak czułam:-Dponiedziałki są jednak szczęśliwe:-)
Matik jak u Ciebie???
udanego tygodnia Kochane, u nas skończyły się ferie, więc nadrabiam zaległości.
pozdrawiam

Zakręcona gratulacje!!!! Super jeszcze czekamy na wieści od Matika.

Elle ja od stycznia dieta i suplementy, ale z dieta to teraz tak już fest. Czyli 2 pełne m-ce. Vitagyn c obniżył mi do 5 więc słabo też mam represh i lepiej obniża i pewnie limonka też w ruch pójdzie:-)

Aljul cudowne prześliczne bąbelki. Śliczna byłaby dziewczynka.

reklama
ZAKRĘCONA wiedziałam...nie mogło być inaczej !!! Cieszę się przeogromnie i zaciskam mooocno kciuki nudną całą ciążę !!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale się cieszę !!! ZAJEFAJNIE !!!

Matk
&&&&&&&&

Do góry