Annette matko....

zbilas mu ta goraczke ??? jesli sie nie uda, pedzcie na pogotowie,kurcze straszna ta pogoda.
piranha mowisz 5-6mm ...to marzenie chyba w tak wczesnym dc

no ale wierzmy w marzenia....:-)
Dorcia Olcia strasznie towarzyska jest, strasznie lubi dzieci i to w kazdym wieku, od takich malutkich po starsze od Niej, choc czasem humory swoje pokazuje i fochy strzela jak np wczoraj ale to do przezycia w tym wieku

Zaluje ze wczesniej nie zaczelismy sie starac o rodzenstwo dla Niej, bo prawda taka ze teraz roznica wieku w najlepszym razie bedzie wynosila 10lat a to duuuzo, choc oczywiscie nie koniec swiata !!!
A gdzie Ty dokladnie mieszkasz kochana ?? kolo Krakowa dobrze kojarze prawda ?
Wdze ze poruszacie temat ksieży - no tak... ja naleze do osob podobnie jak pisala
Dorcia ktore sa wierzace ale nie praktykujace. Tzn powiem tak - jak mam potrzebe to pojde do Kosciola ale nie jestem z tych ktorzy chodza do Niego co niedziele jak np rodzice Łukasza. Tzn prowodyrem wszystkiego jest glownie jego mama, ona uwaza ze do Kosciola chodzic trzeba i koniec. No wiec pare razy scielam sie z Nia, bo powiedzialam jasno, ze ja nie chodze tam na pokaz, tylko wtedy kiedy sama tego potrzebuje bo zeby sie pomodlic nie musze isc do Kosciola, a prawda taka ze 80% ludzi w Naszym Kosciele to dewoty ktore przychodza tylko po to, zeby poogladac kto jest a kogo nie ma..
kiraa ja ci juz kiedys kochana napisalam, ze uwazam ze powinnas sie skupic na samych starankach a nie koniecznie na plci, bo prawda taka ze kiedy dluzszy czas sie juz nie udaje, to plany odnosnie plci schodza na dalszy plan a najwazniejsze jest to, zeby sie udalo - i uda sie zobaczysz !!