reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gdusia haha przekichane to malo powiedziane :wściekła/y: czasem zaluje ze nie jestem taka wredna, bezuczuciowa sucz..:-D latwiej by bylo w niektorych sytuacjach.

małe liski no wlasnie, i nie bede odbierac !

ilaczek w ogole to ja Ci powiem ze pelny szacun !! czytalam na grupie i smialam sie jak doszlam do lodu :-D od razu mialam przed oczami oczy niebieskie :-) Ale ja wierze ze te Twoje staranka beda owocne, zobaczysz :*

Aschlee witaj choc my to sie znamy juz :)

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby i preparaty na wzmocnienie włosów - strasznie mi wypadają i są jakieś podniszczone - nawet fryzjerka zwróciła mi na to uwagę i chciała polecić szampon ;-)...który można u niej kupić, ale ja wolę coś sprawdzonego. Pomóżcie bo niedługo całkiem zgubię włosy:-)

Ostatnia edycja:
Hejooo
Odebrałam dzisiaj wyniki może któraś pomoże mi zinterpretowac?
Moje wyniki takie : FSH 5,15 , LH 5,14 , Estradiol 20.91

Maz wyjechal mi do Wilna na targi, Olisiowi nie chce sie spac wiec dzisiaj robie mu dzien ze moze pojsc pozniej spac.Pospi rano dłużej i mamusi da ;)
Iliaczku zaraz lece poczytac staranka zaciskam kciuki&&&&.
Ana szacun za wytrwałośc przed zrobieniem testu. Ja bym nie wytrzymała i poganała do sklepu.
Nuska pewnie ze nie odbieraj telefonów.
Klaudusia widze ze juz nie długo finał i bedziesz tuliła swoja kruszynke.
Ide obejrzec Xfactor i licze na wasza pomoc przy wynkach.:sorry:

Anai g- cały czas żyje w niepewności oczywiście. aż taka twarda to nie jestem:-) ale z jedenej strony boje się nawet zatestować, ponieważ ostatnim razem długo się nie nacieszyłam II kreseczkami, ja też oglądam X faktor:) na badaniach się nie znam więc nie pomoge:no:

Ana - wiem, że to nie było pytanie do mnie ale pozwolę sobie odpowiedzieć ;P u mnie kalendarz chiński zupełnie się nie sprawdził... za to kalendarz księżycowy w 100% :)

Mar-chew- dziękuje za odpowiedz:) u mnie jak by Coś było to chiński mi chłopca wróży:( a księżycowy - chyba dziewczynke:) owu miałąm 16 .04 o 7.30-8 rano

Ja tez x faktora ogladam i orzechy jem. Dziewczyny jak mi sie chce zrec!! Tak bo jedzeniem tego nazwac nie mozna....nie moge sie opanowac, ale oczywiscie nie jem tyle ile mam apetytu....:szok:
no i cale dnie spie... Po prostu szok:eek: nie mam sil na nic.....

nuska
odpocznij i daj swojemu organizmowi odpoczac... Buzka

Dziekuje za mile przywitanie:tak:

Maran-atha powiem szczerze marzylam o synusiu ale po moich przejsciach ( dwa razy poronilam,za pierwszym razem ciaza trojacza za drugim pojedyncza)plec jest mi obojetna.Byle Dzidzia byla zdrowa

Nuuska no tak my juz sie znamy :tak:
Ja bym nie odbierala telefonow sluzbowych po pracy przeciez nalezy Ci sie odpoczynek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry