reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko ja już po 30`stce dawno:-) i chciałabym synka:-) a w 20`stce to ja córcie rodziłam:-)
I tak co by Pan Bog nam nie dał to my chcemy inaczej :))))
Kochana tym razem bedzie syn..zobaczysz,,,pojdziesz na monitoring potem bzzzzzzzzz w owulke i przyleci bocian i przyniesie Wam synka ;))))
36_2_79.gif

reklama
Bershka to mamy taki "najgorszy" rok - ciężko się przestawić że wpisując swój zaczyna się od cyferki 3 :-D :-D :-D

Mi chiński kalendarz dał nadzieję bo wychodzi mi w następnym roku prawie cały czas dziewczynka
U mnie w rodzinie -takze tej dalszej -są sami chłopcy i nawet wśród znajomych zdecydowana większość dzieci płci męskiej - dziwny zbieg okoliczności...

Anufifi jaki czas:-) w styczniu robimy test z dwoma kreseczkami:tak::-)
Czarodziejko wypijcie za mnie łyk kawusi rano:-)
ja też w pracy jutro, net jest no ale....już pisałam jak jest

dobranoc dziewczynki:-) kolorowych snów życze:-)
buziolki:-)
a tak w ogóle to co u Asus? coś jej dawno nie było
jak tam dziecię? kiedy się rozpakowuje?
kurczę, nie myślałyście kiedyś żeby zebrać jakiś kontakt w razie cóś?:-)

Anufifi kochana, ja widzę to po sobie tak, kończy się rok przestępny, a ten nowy rok będzie dla nas fasolkowy:-) skończą się problemy z owu i naszymi pęcherzykami, w nowym roku będziemy miały śliczne brzuszki i czekały na swoje dziecie pod koniec roku, aby wziaźć je w ramiona:-)i tak będzie ryba:tak::-)
i żaden test Ci się nie przeterminuje!! proszę mi tu takich głupot nie pisać:-p:-) bo poproszę Sylwię by ci dała takiego porządnego klapsiora w pupę, a jak nie pomoże to ja z tego mojego lubuskiego do Ciebie przyjadę i pogadulimy wtedy poważnie:angry::-p:-)

Czyli, bedzie siostrzyczka dla Wikusi:-) No chyba, ze cos sie zmieni, moja kolezanka rodzila dziewczynke, wszystko rozowe mieli, a tu "wylazl" Dawid:happy:

bede sie cieszyć z tego co urodzę, do 22tc pomyłki możliwosc isnieje bo w 16tc dopiero hormony dziecko zaczyna wytwarzac tak naprawdę i obrzęk narzadów znika powoli, wcześniej wargi sromowe łatwo pomylic z jajeczkami i dlatego czesto chłopcy na poczatku okazuja sie dziewczynkami...i na odwrót...oczywiście dziecko sie rozwija...i mały ptaszek może sie pokazać...ale jak byłam na badaniu dzidzia miała wielkosc 13t5dc czyli 14ty tydz i slicznie nóżki rozłozyła a sprzet naprawde extra był, bardzo dokładnie wszystko było widać, wszystkie paluszki, oczki, nosek buzke, zarysy uszu, kregosłupek...półkule dwie mózgowe z przedziałkiem...no i to, ze to GIRL...

reklama
Witam
Chcecie przepis na najpyszniejszą sałatkę na świecie ???
No to proszę :

Podwójny filet z kurczaka pokroić w kostkę (1cm na 1 cm) i usmażyć na oleju z przyprawą do gyrosa Kamis (przyprawy dość dużo , próbujcie czy słone bo soli już się nie daje tylko ta przyprawa ) .
2 duże pomidory - pokroić w kostkę
3 ogórki szklarniowe też w kostkę
1 czerwona papryka w kostkę
1 niebieski ser feta (Favita chyba) pokroić w kostkę
makaron Lubella -takie malutkie muszelki , ugotować tak 1/3 i jak wystygnie to wsypać
puszka kukurydzy
majonez kielecki (ten średni słoik)
NIE SOLIĆ BO FETA DAJE CAŁY POTRZEBNY SMAK
Zaręczam że lepszej nigdy nie jadłyście :tak: jak zrobicie to proszę o potwierdzenie :tak:

Do góry