reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Będzie dobrze kochana , a jak nie to będzie wiadomo co w nastepnych starankach poprawic ...wtedy sie przyblizysz i na rano przesuniesz staranka ...jakoś z Agą doszłysmy do wniosku ze te serducha z rana sa owocne ....

Ja sie umówiłam do kliniki na poniedziałek zeby sie dokładnie wszystkiego dowiedziec wypytac ....mam jakoś wrażenie że mój lekarz jest świetnym połoznikiem , ale w kwestii problemów z owu pęcherzykami itp to jakoś.... nie wiem.... Ciekawa jestem co mi powie lekarz co ma z tym do czynienia na codzień .

reklama
Anufifi.. masz racje..wsrto sie sptyac innego co o tym sadzi..tymbardziej ze jak piszesz jest w tym na co dzien:tak:..Ja po nastepnej @ jak przyjdzie sie tez wybieram do gina i jak sie uda na monitoring:tak:.. A jak na razie koncze obiadek robic i idziemy wszyscy na narty:-D:-D:-D:sorry2:
Buziaczki:)

Czarodziejka masz rację ogórki szklarniowe to te zielone długie :tak: sałatkę MIESZAMY normalnie , to nie jest sałatka warstwowa !!! A jeśli chodzi o sól to jak zrobicie to trzeba wymięszać żeby feta się prawie rozpuściła i wtedy spróbujcie bo feta jest słona sama w sobie i moim zdaniem jak posolicie to będzie niedobra bo za słona , dlatego przed dosoleniem należy spróbować :tak::tak::tak: SMACZNEGO

hej kochaniutkie:-)
ja tylko na chwilkę bo nawał mam
ale chcę Wam skarby życzyć Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:tak::-) zdrowych i ślicznych upragnionych fasolek:-) i zdowych, usmiechnietych dzieciaczków:tak::-)

¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤*¨¨*¤.¸¤**¨¨*¤.
*ღ¸¤*☆*
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ☆*ღ¸¤*☆**ღ¸¤*☆*☆
¤*☆*☆ ¤*☆*☆
*  *  ☆*  * ☆ * *  *

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$

Lalki wy moje gdzieście sie podzialy?
Pewnie juz kleicie pazurki , rzesy i te inne bajery.... :)
Ja jeszcze wczoraj na sylwestra jedyne co mialam to sztuczne rzesy ale dzis polecialam do sklepu i kupilam sobie Boska kieckę totalnie w Chinskim stylu ..do tego z jedwabiu...cholercia byla tylko trcohe droga bo firmy ZARA:baffled::baffled::baffled:
Ale jest piekna i bede mogla ja zakladac na wiele okazji ;)
Kupilam tez w tym sklepie plaszczyk ale taki do pasa..wiec chyba nie plaszczyk:-D:-D:-D byl 100 tanszy (przeceniony)
Sluchajcie ale w sklepach dziki tłum ludzi...Boszzze co oni dzis tam robią/:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra lece golic nogi:-):-)
Udanej balanszki :)
Asus skladniki juz mam na salatke moze jutro zrobie ;)

reklama
Do góry