reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja również Was Kochane witam w Nowym Roku i od razu potwierdzam ....ASUS lepszej sałatki w zyciu nie jadłam :):tak::tak::tak:

Dziewczyny nie uwierzycie , ale u nas w lodówce nadal stoi nieotwarty szampan i martini ...jakoś nam tak zeszło , ze nie mieliśmy ochoty otwierać...poza tym tak się objadłam tej sałatki ze nic nie zmieściłabym chyba ...
o 24 obudził mnie buziak męża, bo czywiscie mi sie przysneło :-D:-D:-D:-Da potem jeszcze oglądnelismy film .... i powiem Wam , że ogólnie to był jeden z milszych sylwestrów jakie miałam

A jak tam u Was???

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się Anufifi że Ci smakowało , na następną imprezę napiszę Wam przepis na sałatkę z kalafiora , też dobra , ale ta z gyrosem - najlepsza .;-)

Pozdrawiam Noworocznie:-)
Anufifi.. my wypilismy ze szwagerem i jego zona i wszystkimi naszymi chlopakami;-) szampana pod golym niebem:-D na gorce pelnej sniegu:sorry2: i patrzylismy na petardy jak strzelaja.. a potem nasze panowie zaczeli odpalac:-D:-D Bylo super.. a potem grzecznie do lozeczka spac poszlismy:-D:-D
Buziaczki:)

Witam Wszystkich Noworocznie:-)
my właśnie wróciliśmy do domku, idę sać:-) a potem poopowiadam:-)
buziaki:-)

witam was dziewczyny w nowy rok..zycze wam wszystkim owocnego tego roku.wszystkim ciezarnym z fasoleczkami pod serduszkiem,szczesliwych zdrowych miesiecy i szczesliwego rozwiazania i zdrowego dziudziusia.i wszystkim niezafasolkowanym aby juz w nastepnych cyklach mialy swoje wymarzone fasolinki pod serduszkiem,tego zycze wam z calego serca.a tak to bawilam sie superowo.mala imprezka u kumpeli.przed 24 poszlismy do centrum z szampanami i petardami.dzialo sie dzialo na miescie tylko tak zimno ze przed 1 ucieklismy do domku.kolo3 bylismy w domku i do cieplych lozeczek.a dzisiaj spalismy do 13 az wstyd sie przyznac,tyle jedzonka bylo a mi nic nie smakuje.spedzilam sylwestra przy soczku z witaminkami..

anufifi jak to jest z dwójką dzieci ? jest o wiele ciężej niż z jednym ?

Pytam Ciebie bo widzę, że teraz tylko chyba Ty jestes tutaj

czasami jak sobie pomyśle, ze podwójnie bede miała wszystko to ciary mnie przechodzą :szok::rofl2:

Nie pamietam ile ma twoje dziecie , ale mój Filipek ma juz 6 latek wiec jest dośc samodzielny. Jasne że są chwile ze zasuwam na wysokich obrotach ale kochana jak widzę jak sie przytulają i bawią to mi wszystko przechodzi ...nawet załuje ze taka duża róznica , ale tak wyszło.
Dasz radę , ale nikt nie obiecuje ze bedzie łatwo ....czasem bedziesz musiała :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:stanąć na głowie.:-D:-D:-D:-D

Skoro ja juz sie zdecydowałam na trzecie to widać nie jest tak źle :tak:;-)

reklama
no mój ma 3 latka i różnica wieku bedzie równe 4 lata między nimi, mam nadzieję, ze jeszcze pobawią się razem i będą mieć wspólne zainteresowania :-p:dry:

Do góry