reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Usmialam sie do lez:-D Tyle metod, ze zwariowac mozna, a TEN u gory boki sobie zrywa jak nas tu podczytuje;-)
Ja spie po lewej stronie:-)
Z tego kalendarza Wojcika wychodzi mi chlopiec a mam core, wiec juz sama nie wiem jak to jest. A z obliczen wychodzi dobrze, tym razem niby ma byc chlopaczek. Poczekamy, zobaczymy...
Pixella, znasz juz plec? Chociaz to chyba jeszcze za wczesnie... Jak sie czujesz?

My jutro idziemy na bal, a ja nawet nic nie zmierzylam, gorzej jak sie w zadna sukienkie nie zmieszcze:happy:

reklama
Usmialam sie do lez:-D Tyle metod, ze zwariowac mozna, a TEN u gory boki sobie zrywa jak nas tu podczytuje;-)
Ja spie po lewej stronie:-)
Z tego kalendarza Wojcika wychodzi mi chlopiec a mam core, wiec juz sama nie wiem jak to jest. A z obliczen wychodzi dobrze, tym razem niby ma byc chlopaczek. Poczekamy, zobaczymy...
Pixella, znasz juz plec? Chociaz to chyba jeszcze za wczesnie... Jak sie czujesz?

My jutro idziemy na bal, a ja nawet nic nie zmierzylam, gorzej jak sie w zadna sukienkie nie zmieszcze:happy:
kinga12..ginek twierdzi, ze córa jak nic..z tego co widziałam to siusiaka nie miała :-)!

a mnie wg kalendarza podanego przez Czarodziejkę wychodzi, że pierwszy jest Syn i jest ;) a druga, ze dziewczynka :tak:

wiecie co , u mnie w pierwszej ciąży silnie czułam chłopca, mam jakiś wyczulony silny instynkt :nerd: i nawet jak w 18 tyg. ciąży lekarz pomylił sie i powiedzial, ze bede miec dziewczynke nie uwierzyłam mu :-D teraz nie czuję w ogóle chłopca a dziewczynkę ale czy mnie instynkt nie zawiedzie dowiem się dopiero za kilka tygodni :-);-)

Czarodziejko coś jest w tym kalendarzu bo u mnie też się zgadza. I wychodzi że będę miała teraz dużo sznas na dziewczynkę :happy: ale zauważylam ze wg tej tabeli to na córeczkę mają większe starsze matki czyli takie jak ja :-D (rocznik 78)

To może zamiast wyliczać ile dni do owu zacznijmy się sugerować tym kalendarzem :-)

A to przepis na sałatkę, którą się robi ekspresowo i chyba każdemu smakuje:

6 jajek ugotowanych na twardo
6 kiszonych ogórków
40 deko twardego żółtego sera
puszka groszku konserwowego
majonez

pokroić, doprawić i wymieszać :-)

pazurki skończone:-)wyciełam sobie gwiazdki:-)
no i zapomniałam Wam powiedzieć,że w święta fryzurkę zmieniłam:-)

wiecie co,ja to chyba powinnam mieć bliżniaki:-)bo wg tych wszystkich obliczeń i spania po prawej i lewej stronie, to mnie oba płcie wychodzą:-D:-)

reklama
Anufifi jutro mam do niej zadzwonić i się umówić
narazie to dziś przyszła do mnie @ i jestem wcale niezadowolona:angry::-)
muszę czekać jeszcze na wyniki z zielonej bo te pierwsze już mam
a jak u Ciebie kochana?

Do góry