Piraniu, dziękuję za zakupy na ebayu :*.
Powiedz mi jeszcze, czy jeśli owu wypadłaby mi kilka dni przed lub w samą pełnie, to odpusicić?
. Te cykle są takie długie, trochę byłoby mi żal, ale jeśli miałoby to znaczący wpływ na płeć....
Wczoraj robiłam sobie znowu biochemię,
Sód: 137 (1365-147)
Potas: 4,33 (3,7-5,3)
Magnez: 0,85 (0,75-1,1)
Wapń: 2,39 (2,15 - 2,6)
Magnez, a zwłaszcza wapń poleciały mi w dół :/ Od maja stosuje suplementy, wcześniej nie brałam żadnego wapnia. Nie wiem o co chodzi... może to przez te upały? a może moje niejedzenie miało na to wpływ? Kurcze no, ten wapń w lutym był taki fajny ;(
Matik, cudowne wieści! Kciuki zaciśnięte
Małe liski, wykres faktycznie masz super! Może mały lisek już rośnie
.
Vivienka, Tobie też gratuluje
Jakie radosne wieści na naszym forum
Powiedz mi jeszcze, czy jeśli owu wypadłaby mi kilka dni przed lub w samą pełnie, to odpusicić?
Wczoraj robiłam sobie znowu biochemię,
Sód: 137 (1365-147)
Potas: 4,33 (3,7-5,3)
Magnez: 0,85 (0,75-1,1)
Wapń: 2,39 (2,15 - 2,6)
Magnez, a zwłaszcza wapń poleciały mi w dół :/ Od maja stosuje suplementy, wcześniej nie brałam żadnego wapnia. Nie wiem o co chodzi... może to przez te upały? a może moje niejedzenie miało na to wpływ? Kurcze no, ten wapń w lutym był taki fajny ;(
Matik, cudowne wieści! Kciuki zaciśnięte
Małe liski, wykres faktycznie masz super! Może mały lisek już rośnie
Vivienka, Tobie też gratuluje
Jakie radosne wieści na naszym forum

chyba rephresh nie wybija plemników... sylk tylko używam przed staraniami bo moje wyjściowe ph to 4,5 nawet podczas owulacji.
myslalam ze pekne ze smiechu... mowie wie Pan co takie żarty to nie o poranku ;-) hihi ale pecherzyk byl jeden ufff