Witajcie
Anna123 gratuluje i trzymam kciuki zeby Twoje marzenie sie spelnilo
Dorciakciuki za dIsiejsza wizyte :*
Elle mocno zaciskam kciuki zeby fasolka dala rade i zeby beta byla ladna Musi byc dobrE :* pamietasz ja tez mialam plamienie na poczatku a teraz juz 30 tc leci
Piranhu jak u Ciebie? jakies zielone switelko sie pojawilo?
Elmo,dariato za Wasza @ na odwrot trzymam kciuki
Aljul poczytaj na necie albo tak jak pisaly dziewczyny napisz na forum badz skonsultuj z prawnikiem Ja jeszcze przed rozpoczeciem staranek poszlam do zusu dowiedziec sie jak wyglada zasilek macierYnski jesli kobieta prowadzi dzialalnosc gospodarcA i powiem Ci ze wyszlam tak wk.... ze szok Ganiali mńie od okienka do okienka i nic sie nie dowiedzialam Tak krecili Az znalazlam prawnika z rawy mazowieckiej i za oplata 100 zl (teraz podobmo jest 200 zl) pomaga mi zalatwic wszystkie niezbedne dokumenty i mowi co i jak Jest jeszcze infolinia zusu ale trzeba troche powisiec na tel bo kolejki sa dluuugie
Kevinka a lykasz magnez ?
Gdusia przykr mi trzymaj sie Moze warto isc do lekarza
Dziewczyny powiem Wam ze jestem zadowolona z tej szkoly rodzeńia Fajna atmosfera i duzo ciekawych wiadomosci jak dla mnie

wczoraj mielismy kapiel NAwet jakos nam posZlo

moj & tez zadowolony i idzie z przyjemnoscia a nie z obowiazku A materialow dostajemy cala sterte

i prezenty tez sa

wczoraj dostalismy smoczek nuk a w poniedzialek witaminy na caly miesiac Wiec ja jeatem jak najbardziej za szkolami rodzenia Pewnie duzo zalezy od poloznych
ide dzisiaj do fryzjera bo zaroslam strasznie

i jak nazlosc moja fryzjerka ma dopiero termin we wrzesniu i ide do tej co mi farbuje a nie lubie zmieńiac fryzjerow Mam nadzieje ze dobrze wycieniuje mi sprezyny