iweet84
Fanka BB :)
matik na pewno nie Twoja ta dziewczynka? normalnie jak rodzeństwo, bardzo podobna do Twoich chłopaków. Zdjęcia fajne, z pomysłem, właśnie takie lubię.
piranha przysłona 1.4 to super jasny obiektyw. fajny sprzęt masz w domu. ja właśnie też na początku robiła zdjęcia w automacie, ale nie byłam z nich zupełnie zadowolona. stwierdziłam że nie po to wydałam kasę na lustrzankę żeby mieć średnie zdjęcia. obiektyw 35mm 1.4 też mi się marzy, ale dopiero jak wystartuję ze swoją firmą i trochę na niego zarobię
jeszcze chciałabym kupić obiektyw fish-eye, też ciekawe zdjęcia można nim robić
piranha przysłona 1.4 to super jasny obiektyw. fajny sprzęt masz w domu. ja właśnie też na początku robiła zdjęcia w automacie, ale nie byłam z nich zupełnie zadowolona. stwierdziłam że nie po to wydałam kasę na lustrzankę żeby mieć średnie zdjęcia. obiektyw 35mm 1.4 też mi się marzy, ale dopiero jak wystartuję ze swoją firmą i trochę na niego zarobię
jeszcze chciałabym kupić obiektyw fish-eye, też ciekawe zdjęcia można nim robić
masz komu robic bo i dzieciaczki fotogeniczne oraz koty piekne
zatestuj jutro, myślę jeśli coś jest na rzeczy to już wyjdzie chociaż cień.
a w tym cyklu wszystko pięknie mi sprzyjało, przed pełnią było, znak żeński i jonas dokładnie wychodził mi na 8 sierpnia na dziewczynkę, do tego w noc przed owulacja była straszna burza a ja w tą burzę chodziłam i otwierałam wszystkie okna, żeby jak najwięcej jonów ujemnych powpadało
i w dniu owulacji na naszym dachu siedziały 3 bociany i 2 latały w okół domu, a mąż się śmiał że szkoda że to bociany nie przynoszą dzieci hehehe ;-)