reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti jak lubisz kalafiory / brokuły to proszę jeszcze coś z mojej kuchni :-) :

Kalafior - podzielić , obgotować , wystudzić
3 duże pomidory bez skór ( w kostkę )
pęczek szczypiorku -pokroić drobno
1-2 czerwone surowe papryki - w kostkę
4 jajka na twardo - w kostkę
pęczek rzodkiewki - w kostkę
2 zielone duże ogórki - w kostkę
majonez ( ja daję kielecki )
pieprz , sól do smaku

SMACZNEGO :tak:

Druga drzemka Niki:tak: A tu cichutenko,ale smacznie za to :-D
Becia a idz z tym powyginanym językiem:-D Jednak nasz polski język nie od parady uznawany jest za najtrudniejszy :tak:
Czrodziejko 3maj się kochana i sił duzo zycze.

a jak u Ciebie kochana?kiedy będziemy wiedziały , że fasolinka u Ciebie jest?:-)miłej soboty:-)

jak 18 @ sie nie pojawi to 19 zatestuję, ale ani dnia wcześniej .........:tak:

a co do tej sałatki z wędzonym kurczakiem, to ja jak nie mam wędzonego to daje pierś z kurczaka ale smażona z przyprawa gyros ( pokrojona w kostke ) :tak: a wogóle to sie smakowicie zrobiło .... mniaaaaaaaaaaaaaam :tak: a ja właśnie piję herbatkę( i poparzyłam sobie język :baffled:) i zajadam szarlotke .................. a moi panowie maja popołudniową drzemkę :tak: małego za 10 minut pójde wybudzać, coby wieczorku potem nie zarwał :tak:

Czarodziejka, zdrówka dla małego ................. :tak::-);-)

witam was dziewczyny w sobotni wieczorek,wlasnie pojedlismy smacznej kolacji.dziecioaczki byly caly dzien na basenie to glodne przyszly jak wilki.czarodziejko juz teraz bedzie tylko lepiej macius szybko wyzdrowieje i bedzie wszystko znowu oki,beti a ty serce podreperuj sie szybciutko i do dziela,czekamy tu wszyscy na twoj owoc milosci.a anufifi tez odpocznie ma malym urlopie i tez szybciutko bedzie miec fasolinke,odpoczywaj i nabieraj anufifi sil do walki z wielkim zadaniem!jarzebinka sanma jestem ciekawa czy zafasolkowalas,czekamy na 19 w napieciu,kicia jak tam samopoczucie?
aganieszka a jak tam dzidzia u ciebie w brzuszku?musze wam napisac dziewczyny ze narobilyscie smaka tymi salatkami przysmakami,a u mnie oczy by wszystko jadly a co do czego to nic mi nie podchodzi..

Czesc Ziomalki :))))
U nas lepiej :)
Maciej w dzien spal 3 godzinki i jak wstal to zjadl miske zupy, potem kanapkę , jakbluszko...i widze ze czuje sie b.dobrze zaczyna hasac jak to On, zdązyl mi nawet moja ukochaną lampę zrzucic z komody:baffled::baffled::baffled:Czyli wszystko wraca do normy :)
Teperatura spadla....ale zobaczymy jak noc minie....
Buziaczki jak poloze mlodego to zajrze :)

Cześć Kobietki!
Strasznie żałuję że nie mam tyle czasu aby do Was codziennie zaglądać, ale myśle o Was i staram sie od czasu do czasu wpadać. Moja mała skończyła juz miesiąc i robi sie taka fajna....jest juz całkiem duża ?( jak na takiego malucha) i zaczyna gaworzyć i niesmiało sie uśmiechać. Dni bywaja różne, bo wczoraj cały dzień nie spała i chciała żeby ją trzymac na rekach a dzis jak aniołek przespała prawie cały dzień. W nocy zazwyczaj robi sobie 2 godziny przerwy w spaniu o chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać.

Widze że ostatnio wskoczył smakowity temat...pozwoliłam sobie spisac Wasze słatki i moze jutro jakąs zroibię.

Beti a do tej Twojej sałatki to jakie orzeszki solone sie daje? Takie z puszki czy fistaszki no i ile?

Buziaczki Wam zostawiam i zycze miłego wieczorku...

Gdzie sie wszystkie podziałyscie?
wywiało was?....hmmmm:sorry2:
Ooooo jest Ania :)))
Czesc kochanie!
super ze malutka rosnie...boze juz miesiac:) Czas to jednak leci na maxa...kurcze zobaczysz rok przy Anice strzeli jak z bicza...a potem to sie zaczną sukienusie, kokardki.eeehhh ty szczesciaro :)

Ostatnia edycja:
Spokojnej nocy Lasencje :)
bublinka_1_.gif

reklama
Do góry