reklama
Beti jak lubisz kalafiory / brokuły to proszę jeszcze coś z mojej kuchni :-) :
Kalafior - podzielić , obgotować , wystudzić
3 duże pomidory bez skór ( w kostkę )
pęczek szczypiorku -pokroić drobno
1-2 czerwone surowe papryki - w kostkę
4 jajka na twardo - w kostkę
pęczek rzodkiewki - w kostkę
2 zielone duże ogórki - w kostkę
majonez ( ja daję kielecki )
pieprz , sól do smaku
SMACZNEGO
Kalafior - podzielić , obgotować , wystudzić
3 duże pomidory bez skór ( w kostkę )
pęczek szczypiorku -pokroić drobno
1-2 czerwone surowe papryki - w kostkę
4 jajka na twardo - w kostkę
pęczek rzodkiewki - w kostkę
2 zielone duże ogórki - w kostkę
majonez ( ja daję kielecki )
pieprz , sól do smaku
SMACZNEGO

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a jak u Ciebie kochana?kiedy będziemy wiedziały , że fasolinka u Ciebie jest?:-)miłej soboty:-)
jak 18 @ sie nie pojawi to 19 zatestuję, ale ani dnia wcześniej .........

a co do tej sałatki z wędzonym kurczakiem, to ja jak nie mam wędzonego to daje pierś z kurczaka ale smażona z przyprawa gyros ( pokrojona w kostke )
a wogóle to sie smakowicie zrobiło .... mniaaaaaaaaaaaaaam
a ja właśnie piję herbatkę( i poparzyłam sobie język
) i zajadam szarlotke .................. a moi panowie maja popołudniową drzemkę
małego za 10 minut pójde wybudzać, coby wieczorku potem nie zarwał 
Czarodziejka, zdrówka dla małego .................
:-);-)kiki750321
Fanka BB :)
witam was dziewczyny w sobotni wieczorek,wlasnie pojedlismy smacznej kolacji.dziecioaczki byly caly dzien na basenie to glodne przyszly jak wilki.czarodziejko juz teraz bedzie tylko lepiej macius szybko wyzdrowieje i bedzie wszystko znowu oki,beti a ty serce podreperuj sie szybciutko i do dziela,czekamy tu wszyscy na twoj owoc milosci.a anufifi tez odpocznie ma malym urlopie i tez szybciutko bedzie miec fasolinke,odpoczywaj i nabieraj anufifi sil do walki z wielkim zadaniem!jarzebinka sanma jestem ciekawa czy zafasolkowalas,czekamy na 19 w napieciu,kicia jak tam samopoczucie?
aganieszka a jak tam dzidzia u ciebie w brzuszku?musze wam napisac dziewczyny ze narobilyscie smaka tymi salatkami przysmakami,a u mnie oczy by wszystko jadly a co do czego to nic mi nie podchodzi..
aganieszka a jak tam dzidzia u ciebie w brzuszku?musze wam napisac dziewczyny ze narobilyscie smaka tymi salatkami przysmakami,a u mnie oczy by wszystko jadly a co do czego to nic mi nie podchodzi..
Czarodziejka
Czesc Ziomalki
)))
U nas lepiej
Maciej w dzien spal 3 godzinki i jak wstal to zjadl miske zupy, potem kanapkę , jakbluszko...i widze ze czuje sie b.dobrze zaczyna hasac jak to On, zdązyl mi nawet moja ukochaną lampę zrzucic z komody

Czyli wszystko wraca do normy 
Teperatura spadla....ale zobaczymy jak noc minie....
Buziaczki jak poloze mlodego to zajrze
U nas lepiej
Maciej w dzien spal 3 godzinki i jak wstal to zjadl miske zupy, potem kanapkę , jakbluszko...i widze ze czuje sie b.dobrze zaczyna hasac jak to On, zdązyl mi nawet moja ukochaną lampę zrzucic z komody

Czyli wszystko wraca do normy Teperatura spadla....ale zobaczymy jak noc minie....
Buziaczki jak poloze mlodego to zajrze
Cześć Kobietki!
Strasznie żałuję że nie mam tyle czasu aby do Was codziennie zaglądać, ale myśle o Was i staram sie od czasu do czasu wpadać. Moja mała skończyła juz miesiąc i robi sie taka fajna....jest juz całkiem duża ?( jak na takiego malucha) i zaczyna gaworzyć i niesmiało sie uśmiechać. Dni bywaja różne, bo wczoraj cały dzień nie spała i chciała żeby ją trzymac na rekach a dzis jak aniołek przespała prawie cały dzień. W nocy zazwyczaj robi sobie 2 godziny przerwy w spaniu o chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać.
Widze że ostatnio wskoczył smakowity temat...pozwoliłam sobie spisac Wasze słatki i moze jutro jakąs zroibię.
Beti a do tej Twojej sałatki to jakie orzeszki solone sie daje? Takie z puszki czy fistaszki no i ile?
Buziaczki Wam zostawiam i zycze miłego wieczorku...
Strasznie żałuję że nie mam tyle czasu aby do Was codziennie zaglądać, ale myśle o Was i staram sie od czasu do czasu wpadać. Moja mała skończyła juz miesiąc i robi sie taka fajna....jest juz całkiem duża ?( jak na takiego malucha) i zaczyna gaworzyć i niesmiało sie uśmiechać. Dni bywaja różne, bo wczoraj cały dzień nie spała i chciała żeby ją trzymac na rekach a dzis jak aniołek przespała prawie cały dzień. W nocy zazwyczaj robi sobie 2 godziny przerwy w spaniu o chyba zaczynam się do tego przyzwyczajać.
Widze że ostatnio wskoczył smakowity temat...pozwoliłam sobie spisac Wasze słatki i moze jutro jakąs zroibię.
Beti a do tej Twojej sałatki to jakie orzeszki solone sie daje? Takie z puszki czy fistaszki no i ile?
Buziaczki Wam zostawiam i zycze miłego wieczorku...
Czarodziejka
Gdzie sie wszystkie podziałyscie?
wywiało was?....hmmmm
Ooooo jest Ania
))
Czesc kochanie!
super ze malutka rosnie...boze juz miesiac
Czas to jednak leci na maxa...kurcze zobaczysz rok przy Anice strzeli jak z bicza...a potem to sie zaczną sukienusie, kokardki.eeehhh ty szczesciaro 
wywiało was?....hmmmm

Ooooo jest Ania
Czesc kochanie!
super ze malutka rosnie...boze juz miesiac
Ostatnia edycja:
Czarodziejka
Spokojnej nocy Lasencje 
reklama
Czarodziejka
- No czesc babeczki
))
- A gdzie Wy sie podziewacie.....spiochy jedne.....?
- hmmmm wczoraj Was nie bylo, dzisiaj Was nie

- Ja sie tak nie bawie

Podziel się: