reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej kochane moje:-) ja wczoraj zaszalałam na ploteczkach u psiapsiółki:-)a na koniec neta mi zabrali jak wróciłam i chciałam do Was napisać:angry: nie mogłam powiedzieć dobranoc
Asus brzmi apetycznie:-)ja uwielbiam kalafiory i brokuły więc już mam zapisane i zrobię napewno:-)
Margarittko ale dałaś radę kochana poczytać?:-)
Jarzębinko nerwicy dostaniemy do tego 19`stego, a czujesz coś?:-)
Kiki ano widzisz coś mi te moje podwozie szwankuje:-) ale zreperuję się i będę czekać z niecierpliwością na moją fasolcię:-)
Czarodziejka skoro Maciuś rozrabia, to znaczy że zdrowieje nam chłopak:-) napisz jak tam nocka i buziola dla Maciusia:-)no i ja już jestem:-)
Aniu wklej nam jakieś foteczki księżniczki Twojej:-) już z dnia na dzień robi się napewno co raz fajniejsza:-) Aniulka ja daje orzeszki z puszki te solone:-) a ile...hmmm... nie wiem zawsze tak na oko:-) tak żeby było mniej niż kukurydzy, ale to już kwestia smaku:-)

ja właśnie wstałam i zapraszam na kawusie:-)

reklama
Dzien Dobry:)))
Beti... ja jestem..wlasnie popijam kawke:-) mozesie przylaczysz?;-) To mialas ciekawy wieczorek:sorry2:
Czarodziejka...super ze z Maciusiem juz lepiej..bo skoro rozrabia to tak musi byc hihihih:)) Kochana teraz bedzie tylko lepiej;-)
Margaritta.. dzis sie wyspalam:-D coprawda dopiero od.. 5.45..ale do... 9.45:-D:-D
Milej niedzieli:)))Buziaczki:)

i ja witam niedzielnie :tak:

chłopaków i psa wyprawilam na spacerek wiec jestem .... :tak:

Beti a co do odczuć, to staram sie na siłe nic nie wyszukiwać, bo to bardziej boli jak przyjdzie rozczarowanie :tak: poprostu czekam ............

Aniu, oj rosnie pannica... a czas faktycznie, ucieka nam przez palce, juz miesiąc ..... :tak:

a teraz coś z typu trudnych i dociekliwych pytań 3-latka: ogądaliśmy wczoraj reklamę mleka Bebilon i tam jest taki tekst: jak juz przestaniesz karmić piersią to najlepsze dla Twojego dziecka ......... :tak: i na to moje dziecko : mamusia co to jest piersią ...... mój M od razu do małego: no Mamusia ci wytłumaczy syneczku ...........

Sylwuś to ja lecę po herbatkę:-):-)
Jarzębinko dzieci i ich pytania są niesamowite, uśmiałam się:-):-)
moje laski właśnie obrały ziemniaczki i kończą sprzątanko w kuchni:-)

Jarzebinka ... hehehehe tak najlepiej sie wyreczyc mamusia:-D My to mamy chyba termin @ w tym samym czasie?? Masz racje zeby nic nie wyszukiwac.. ja to samo teraz mam ..wole byc milo zaskoczona jak potem rozczarowana:tak:;-)..Ale i tak czarno to widze;-)

wiotam was wszysstkie w niedzielne popoludnie...oj beti masz fajnie z dziewczynami pomoga posprzatac do obiadu przyszykowac,aniu ale rosnie ksiezniczka juz miesiac minal zanim sie obejrzysz za siebie to rok skonczy,tak szybko ten czas leci,czarodziejko jak tam macius nie broi dzisiaj?jarzebinko te nasze skarbeczki kochane jakie maja pytanka co nie?a my mamusie musimy odpowiadac a tatus myk i juz go nie ma!!ja dzisiaj gotuje chinszczyzne uwielbiam ja i moje dzieciaczki to bedziemy miec pyszny obiad..a ciekawe jak anufifi na malym urlopie,napewno wieczorkiem zagladnie do nas,

reklama
Do góry