reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewuszki .....ale się za wami stęskniłam :):):) ....
Miło było mi przeczytac , że mnie tu brak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.....
Smacznie sie znów zrobiło ...nowe sałatki będe chętnie robić....

Beti jedziemy na tym samym wózku , bo ja też sie muszę podleczyc ....ale nie ma co sie załamywać będzie dobrze ...

Czarodziejko mam nadzieje ze Maciuś juz lepiej ...

Sylwuś , Jarzębinko ...trzymam kciuki za testowanie ...

KIKI KICIA AGUŚ....wy zafasolkowane mam nadzieje dobrze się czujecie....

Margaritta jak tam u Ciebie

Aniu Medio może jakieś zdjęcia????

Ja już jestem i sie nie ruszam ....więc będe na bieżaco

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki i te nie wymienione wyżej też oczywiście ....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przepraszam ale musialam szybciutko gdzies wyjsc i nie zdazylam sie pozegnac:zawstydzona/y:;-) wybaczcie:-)
Anufifi...KOchana super ze juz jestes;-) Jak tam po wczasach??:-D Brakowalo Cie tu :sorry2:Buziaczki gorace:)))
Kicia..moja tesciowa ma 20 wnuczat wiec sobie wyobraz jak naswieta sie wsioo zeszlo co sie wtedy dzialo;) Bo u Was tez musi byc ciekawie hihihih:)

o lol:-):-) Anufifi jak tam kochana?:-)jak się bawisz?:-)
tak złoto zreperują nas i będziemy miały nasze fasolki:-)
mnie prawdopodobnie czeka 3`msczna kuracja, zobaczymy
Sylwia no i jak mogłaś tak zwiać?!:-D:-D:-D:-):-)

a ja uciekam do rodziców na kawusie i ciacho:-)
a potem przyjeżdżają znajomi wieczorkiem na chwilke:-)
odezwę się już po wszystkim:-)
tymczasem-buźka:-)

Ja juz kochane jestem w domku i powiem wam ze ja jak ja ale moje dzieciaki przeszczęśliwe , a to dla nich tam pojechaliśmy...miały tyle atrakcji ze brakowało czasu...

Beti , ja ide jutro z wynikami na 17 do gina i jestem bardzo ciekawa co mi powie ...ogólnie wydaje mi sie ze wyniki mam w normie patrzac na te normy wpisane przy wynikiach tylko ten testosteron nie jestem pewna , ale jutro sie okaże...

o wieczorkiem pustki nie ma nikogo..czy co?fajnie anufifi ze juz jestes,napewno dzieciaczki mialy frajde,a te ich usmieszki i iskierka w oku to podziekowanie za wszystko-co nie?beti i anufifi podleczycie sie i bedtziecie mialy przasliczne fasolinki,trzymam kciuki by szybko wam sie udalo!!

ja wpadłam tylko na chwilkę i zaraz znikam
Anufifi cieszę się bardzo,że już jesteś:tak::-)jutro poopowiadaj jak było i fotonka jakieś wklej:-)
no i po 17`stej koniecznie daj znać co u gina

Kikia no jakaś weekendowa cisza:-), tak kochana będziemy miały w końcu z Anufifi nasze fasolinki, Anufifi dziewusie, a ja chłopczyka:tak::-)

lecę kochane
dobranoc i kolorowych:-)
buziaki:-)

witam wieczorkiem ... :tak:

my tez sie dzisiaj troszke goscilismy :tak: dotarli do nas znajomi, którzy zawsze mieli do nas za daleko i spotykalismy sie tylko u nich :tak: bo kolega twierdził,że wizyta na małej powierzchni ( a wynajmowalimy tylko kawalerkę) to nie wizyta i lepiej u nich sie spotkać, a teraz nie mieli już szans sie wymigać ..... :tak:

anufifi, witaj po wojażach... ale wypoczęłaś troszke :tak:

Czarodziejka, jak synek dzisiaj po całym dzionku :tak:

Sylwia, Beti, Kiki, Kicia, Agnieszka .... i cała reszta .................. miłego wieczorku życzę

XXXXXX __XXXXXX »(¯`´¯)»
¦XXXXXXXX _XXXXXXX »(¯`´¯)»
¦XXXXXXXXXXXXXXXX _»(¯`´¯)»
¦_XXXXXXXXXXXXXX __»(¯`´¯)»
¦___XXXXXXXXXXX __»(¯`´¯)»
¦______XXXXXX ___»(¯`´¯)»
_____________»(¯`´¯)»
¦____________»(¯`´¯)»
¦__________»(¯`´¯)»
¦_______»(¯`
____»(¯`´¯)»
( ´¯)
(¯` ´¯)
(¯`´¯)Uśmiechem zapalam
(¯`´¯)wam gwiazdy, by noc
(¯`´¯)nie była zbyt ciemna.
(¯`´¯)Szeptem maluję niebo,
(¯`´¯)by wasze sny były
(¯`´¯)kolorowe.
(¯`´¯)
(¯`´¯)
(¯`´¯)SPOKOJNEJ NOCY
(¯`´¯)BAJECZNYCH SNÓW
((.....................)
((....................(,)
((...................[__]
((.................(____)
((_,»*¯**¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_))
((_,»*¯*« »*¯*«,_)) dobranoc laseczki..

reklama
witam dziewczynki

tyle napisałyście od czasu jak mnie tu nie było, ze chyba nie nadgonię
ale po krótku : we czwartek wizyta, już mnie to wszystko dołuję bo chciałabym już wiedzieć tak na 100%
poza tym dostałam wstręt do kawy, czy któraś też tak miała na początku ciąży? moze to też oznaka na płeć :-D:-D:-D i męcze sie bardzo w pracy, jestem senna, rano lekkie mdłości ale szybko przechodzą na szczęście :tak:

to idę troszku Was podczytać

Do góry