reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja tez nie wiem jak to z tym testami do konca ale fakt jest taki ze napierdziela mnie nie milosiernie z prawego jajnika i bol nie do wytrzymania nie da sie tego pomylic..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka Te kreski ciemne będą przez godzinę, a mogą być i 6. U mnie przy jakiejś silnej owulacji kreski nawet i 12h były ciemne. Musisz obserwować te kreski w cyklach. .nie zawsze jest tak ze trafisz akurat na dwie ciemne bo na drugi dzień będą jaśniejsze i wtedy dzień przed, kiedy były jeszcze nie identyczne musisz uznać za pozytywne

airfx dziekuje za odpowiedz biore poprawke na testy w kazdym badz razie cos sie w nich dzialo wiec hormon wykryty .. ja czuje dzis owulke obserwuje sie od tylu lat ze potwierdzenia w testach nie potrzebuje.Oczywiscie dla pewnosc dzis i jutro jak i pojutrze jeszcze serduszkowanie musi byc:p

a Ty jak sie czujesz jutro wizyta prawda?

Maziajka denerwuje sie już przed wizytą, mam nadzieje ze bedzie wszystko w porządku. Mam zero prawie objawow, piersi ledwo wrazliwe, dzis troche mnie mdlilo rano ale chwile i to tyle. Chodzę taka nerwowa ze tragedia, wszystkich i wszystkiego się czepiam ;)

Airfix bedzie dobrze, ja w zadnej ciazy nie mialam objawow a 3 dorodne dziewczyny urodzilam kciuki trzymam za wizyte i daj znac &&&& a u mnie tez dzis owulacja bo od rana czulam mega bol owulacyjny ;)

Milych i owocnych staranek :)

maran a Ty sie starasz o chlopca??

Airfix mysl pozytywnie:-) i daj znac od razu po wizycie

ja chyba dzis odpuszcze starania bo tak mnie boli ehh teraz zrobilam test owu i sa 2 wyrazne identyczne kurde !! to wg tego owu powinna byc za 24-36h bo ja juz nic nie rozumiem!?? dzis ewidentny bol owu a dopiero teraz wyszly mega pozytywne o 16 byla bledsza...

Maziajka ja juz mam wszystkie dzieci i nie planuje wiecej... poprostu czuje, ze dzis u mnie owulacja bo przed Millie obserwowalam swoje cykle ok 3 lat, pozniej starania o Millie 9 miesiecy no a teraz 2 cykl od porodu i wiem juz dokladnie kiedy mam owulacje nawet bez testow i mierzenia temperatury ;)

reklama
Maziajka to dziwne ze wczensiej Ci testy ovu nie pokazały 2 kresek, skoro masz już ból owulacyjny. Cykle staraniowe są pokręcone :-) a gdzie na wakacje jedziecie?

Airfix ogromne kciuki !

Do góry