reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc. Jestem tu nowa mam dwojke dzieci dziewczynke i chlopca. Po cichu zawsze marzylam o pierwszej dziewczynce wiec zaslyszane ze plemniki zenskie zyja dluzej i trzeba sie kochac przed owulacja wyprubowalam i jest dziewczynka:-) za drugim razem staralam sie trafic w sama owulacje i jest chlopak:-) moze przypadek a moze cos w tym jest:-)

reklama
Kinga - raczej staroswiecka metoda , no to dawno obalone , ale dobrze ze ci się udało , ja mam chłopca z przed owulacji, a znam wiele osób co z owulacji mają dziewczynki także jest więcej czynników aniżeli odstęp które oddziałują na płeć dziecka , a jaka jest różnica wiekowa między dziećmi u Ciebie jak można wiedzieć ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mi chodzi co daje kochanie sie codziennie do owulacji? Czy wtedy przypadkiem plemniki nie sa slabe ogolnie i nie jest ich malo?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wapń mi spadł z 2,41 na 2,36. Musze więcej jogurtów jesc :/
A jakie mleko kupować aby miało największą ilość wapnia? czy to bez różnicy?

Co śmieszne...największą wartość miałam gdy byłam na diecie beznabiałowej a brałam 2x calcium gold osteo (czyli 600 mg).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry