Elenaa- nie wiem czemu ale mnie też wyjątkowo wszystko wkurza (mój W. Tez ) od samego początku , hehe coś musi być z tymi hormonami ciążowymi

, chyba to rozdraznienie robi swoje bo wszystko mi śmierdzi i mnie denerwuje haha, widziałam twój wykres ładnie ci ovufriend zaznaczył kurde z tego musi być dziewczynka
A to ma być 3 dziecko w królewskiej rodzinie ? Ja byłam w tym samym czasie w ciąży co kate miała mieć 1 dziecko hehe, ona urodziła w lipcu a ja sierpniu zawsze przez to wiem ile.ten mały ma latek hehhe
Maziajka - będzie dobrze u ginka, u nas zawsze jak W. Ma wolne to pogoda zje... a jak w pracy cały dzień siedzi to parno słońce itp hah.
Jezu jaki miałam zjebany sen - śniło mi się ze mam białaczkę i moja siostra mnie leczyła (nie jest lekarzem lol) dostawałam kroplowki itp. Jakiś guz mi po tym wyskoczył na plecach po lewo w miejscu gdzie jest nerka- jakby wybroczyna masakra , chyba w Polsce sobie zrobię morfologie i usg nerek dla świętego spokoju ,
A powiem wam szczerze ze teraz jakoś w tym cyklu co zaszłam nie myślałam juz o płci naprawdę kiedy chcieliśmy to był seks i tyle - heh ciekawe czy na nie myślenie tez się spełnia chcenie płci hahahha

)

) ;D
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom