reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pewnie te przyrosty też są zmienne, więc na dobrą sprawę raz może wyjść 270% raz 180% a raz 130%.

Boże zamorduke chyba mojego męża. Tak mnie wkurza momentami ze glowa mała..pamiętam ze na początku ciąży z synem też mnie wyjątkowo wkurzal ! Nie wiem które hormony są za to odpowiedzialne :-/

Oj tak.. znam to kto chce syna ma córkę i na odwrót :-]

elena wiem cos o tym ja w pierwszej ciazy na poczatku nawet jak.jeszcze do konca wiadomo nie bylo ze ciaza to moj mnie tak wkurzyl ze z nozem na niego wyskoczylam serio..oczywiscie nic mu nie zrobilam ani nic potem sie smialismy z tego.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka u nas bez noży się obeszło.. hehe.

Ale dyskutuje ze mną a po co mnie denerwować? Nie może przyznać mi racji?
Wkoncu zamknęłam się w sypialni a on tak pilnował dziecko ze mały sobie przycial palce w dzwiach i ryczy. Więc ja biegnę z góry..przestraszylam sie ze moze oparzyl się bo krzyk był przerazliwy. I mamusia musiala syncia uspokoic i przytulic.

Zobaczcie jaka ankieta

Odpowiedzi

a to ja nie wiedzialam ze Kate jest w ciazy nawet:p

ja niestety lece zaraz do pracy wrrr jutro tez caly weekend do bani a tak piekna pogoda... poniedzialek za to wolne ide na te badania dzis snilo mi sie ze wyszla mi juz beta 500 hahaha:D a we wtorek gin mam lekkiego stresa.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa- nie wiem czemu ale mnie też wyjątkowo wszystko wkurza (mój W. Tez ) od samego początku , hehe coś musi być z tymi hormonami ciążowymi :D , chyba to rozdraznienie robi swoje bo wszystko mi śmierdzi i mnie denerwuje haha, widziałam twój wykres ładnie ci ovufriend zaznaczył kurde z tego musi być dziewczynka :)

A to ma być 3 dziecko w królewskiej rodzinie ? Ja byłam w tym samym czasie w ciąży co kate miała mieć 1 dziecko hehe, ona urodziła w lipcu a ja sierpniu zawsze przez to wiem ile.ten mały ma latek hehhe

Maziajka - będzie dobrze u ginka, u nas zawsze jak W. Ma wolne to pogoda zje... a jak w pracy cały dzień siedzi to parno słońce itp hah.

Jezu jaki miałam zjebany sen - śniło mi się ze mam białaczkę i moja siostra mnie leczyła (nie jest lekarzem lol) dostawałam kroplowki itp. Jakiś guz mi po tym wyskoczył na plecach po lewo w miejscu gdzie jest nerka- jakby wybroczyna masakra , chyba w Polsce sobie zrobię morfologie i usg nerek dla świętego spokoju ,

A powiem wam szczerze ze teraz jakoś w tym cyklu co zaszłam nie myślałam juz o płci naprawdę kiedy chcieliśmy to był seks i tyle - heh ciekawe czy na nie myślenie tez się spełnia chcenie płci hahahha ;)) :)) ;D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka to oby szybko minął ten dzień w pracy.

Miciurka ja znowu rodzilam w maju a księżna Kate wtedy córkę rodziła :-)
Także wiem w jakim wieku ma córkę :-)

Sny w ciąży są dziwne :/ mi też głupoty się snia...męczące to jest.

Elenaa - a widzisz hahha :) , no sny naprawdę męczące

MartynaM- nie wiem czy sny erotyczne by mnie tak męczyły :D haha,

Ale szczerze powiem ze u mnie strasznie libido -1000 eh, mam nadzieje ze przejdzie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry