reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Postanowilam juz , ze pewnie @ bedzie bo cos nie mam zadnych objawow ani na bobo ani na @. W nowym cyklu chodze na monitoring cyklu do gina i juz. Bo te moje owu cos nie takie ( ale jestem zla :/) znalazlam test w domu 25ul i lh. No i du^{%} jedno i drugie poprostu. Fakt ze wiarygodnosc takich zrobionych o 18:30 hcg to w ogole nie ma co patrzec przed terminem @.. Ale juz mialam nadzieje ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    279,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Postanowilam juz , ze pewnie @ bedzie bo cos nie mam zadnych objawow ani na bobo ani na @. W nowym cyklu chodze na monitoring cyklu do gina i juz. Bo te moje owu cos nie takie ( ale jestem zla :/) znalazlam test w domu 25ul i lh. No i du^{%} jedno i drugie poprostu. Fakt ze wiarygodnosc takich zrobionych o 18:30 hcg to w ogole nie ma co patrzec przed terminem @.. Ale juz mialam nadzieje ;)
Nie wyrzucaj tych testów, zostaw je :) zwłaszcza ten ciążowy bo często po czasie jest cień cienia lub takie wytluszczone. Niby po czasie się nie liczy, ale często się sprawdza. :) nie ma @ jest nadzieja :) i tego się trzymajmy. A test 25 tak wcześniej ciąży może nie wykrywać, bo mi 10 ledwo cień cienia pokazała :)

Katja a robiłaś dziś test ciazowy? Rezerwuję Ci już miejsce na majówkach :)

Millo dobrze, że mały lepiej. Dzieci tak fajnie szybko się regenerują a co najważniejsze, szybko zapominają. :)
Millo, a czemu dostałam "niezbyt mądre" ? Aż takie głupoty napisałam?????!

Katja nie chce Ci zabierac nadzieji ale mnie takie owu wychodza przed @ a poza tym Tobie juz wychodza takie ktorys dzien wiec beta juz by musiala byc na tyle duza ze test ciazowy by ja wykryl bo te owulacyjne wykrywaja wlasnie nic innego jak beta hcg to jest ich " wada" ale oczywiscie poki @ nie ma jest nadzieja:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Arya Kochana musialo mi sie cos kliknąć przypadkowo:*

Maziajko jak tam?Nie testujesz nic w tym cyklu?Ja od wczoraj mam pozytywy wiec owulke obstawiam jutro choc mogla byc i dzisiaj:p(lepiej nie) okaze sie rano;)

reklama
witajcie dziewczyny :) gratuluje tym u których pod sercem bije malutkie serducho :) wrzesien - bedzie pierwszym miesiacem staran . 17 mam dostac okres. cykle mam dlugie 30 / 31 dni . kupie testy owulacyjne . pewnie troche potrwa zanim je opanuje do perfekcji i poznam swoje cialo . szczerze przyznam ,ze migdy nie obserwowalam sluzu, temp . chcialabym jak wiekszosc tutaj , by byl to zloty strzal . w dziewczynke ;)

Do góry