Oczy niebieskie - ja używam dalej fridy jak synek ma bardzo uparte gluty w nosie i nie może ich sam wysmarkać ;-) więc polecam bardzo. Co prawda po pewnym czasie się zużywa i trzeba kupić nową. Brat ma katarek i sprawdza się przy 1,5-2 latkach super, wydaje mi się że dla noworodka/niemowlaka mógłby być za silny (to się podłącza do odkurzacza). Ja bym brała fridę.
Rety ja już powoli mam dygawkę z tymi zakupami a raczej z tym, że jeszcze nic nie mam

tzn. wózek, fotelik, kosz mojżesza kupiłam, ubranka mam ale nic z kosmetyków, ani dla siebie po porodzie...
Oczy niebieskie, czy mogłabyś podać tego sprzedawcę z allegro? wymieniłaś dużo rzeczy, które sama chciałam kupić (mam mini listę na komórce), m.in. butelki tt, krem medeli, majtki poporodowe, podkłady... może być na pw.
Dziewczyny - mamusie dwójeczek - powiedzcie, czy miałyście nacinane krocze podczas drugiego porodu? Ja podczas pierwszego miałam i teraz będę się broniła ręcami i nogami bo to było okropne - bolało i piekło, a potem dyskomfort przez ponad pół roku... nie chcę tego drugi raz...
Matik, pytałaś o szyjkę w ciąży - u mnie była tak średnio położona i taka śmieszna - twarda, jakby zwężona, taki "cypelek" wystający. Zrobiła się taka jakieś 2 dni przed @, potem jak w dniu @ zrobiłam test to już nie badałam.
Trzymam za Ciebie megakciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zakręcona, za Twoje testowanie również!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zresztą za Wszystkie trzymam!! Mocno mocno mocno!!!