reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka my to chyba traktujemy za poważnie ...tak myślę !!! Ale nie umiem inaczej !!!
Mój w domu nie ma kiedy "tego" robić ... ściany mają uszy... nie da rady !!! Chyba że w robocie ? Ale też nie bo wszyscy razem idą na przerwę...hmmmm.Choć to w sumie kilka minut trwa więc można gdziekolwiek się wyżyć........uhhhhhhhhhhhhh...nie mogę myśleć o niczym innym !!!
Daaawno temu zapytałam go czy byłby taki szczęśliwy gdybym to ja się zabawiała z samą sobą....to wiesz co mi powiedział...że jeszcze by chciał na to popatrzeć !!! NOSZ CHOLERA JASNA !!!
Musimy chyba dać im spokój !!! Tylko powiedz mi skoro Twój chłop miał zajęte obie ręce...to gdzie wyląduje nasienie ??? Na ścianie ???
Ej no nie...walnięta jestem wiem !!!

reklama
zakrecia a co sie stala kochana ?? :-(

Dorcia hahaha nie wiem, chyba wole nie wiedziec, bo najblizej jest recznik umywalkowy w ktory przewaznie wycieramy rece i buzie...:baffled: nie no chyba zaraz pawia puszcze :-D ja wiem ze pewne rzeczy, sytuacje to cos na co wplywu nie mamy, ale no ja jakos nie umiem na tym przejsc do porzadku dziennego. Co innego gdybym ja nie wiem cnotka niewydymka byla czy co ale ja normalnie mam wieksze libido od Niego no ale to ja chyba juz wiem czemu ! Bo jak on z Renia i ze mna to nie dziwota ze chlop nie wyrabia :wściekła/y:

Dziewczyny uwielbiam Was, nuska jestes the best!!!!
wiecej napisze potem, ide sprawdzic czym pachna moje reczniki w lazience :cool2::cool2:

piranju
ten pik byl w NIEDZIELE o 10 rano.... Dlatego ciagle mowie ze owu byla z nd/pn???? A nie jak Ty z pn/wt.....hmmm co?

kiraa a ja mam trop !! Mysle sobie i doszlam do wniosku, ze ostatnio po 3 dniach Ł. jak nigdy dal wlasnie recznik umywalkowy do prania. A czemu skoro byl swiezy ??? No nie wpadlam na to wczesniej ale teraz cos mi tu smierdzi !! i to doslownie ale nie no chyba nie bede umiala zaglebic nosa w pralce i wywoniac czym pachnie ów recznik bo to na prawde skonczy sie pawiem !! :ninja2:

Nuuśka mnie nie brzydzą takie rzeczy...mogę wąchać !!! Teraz będę bacznie przyglądać się ręcznikowi w toalecie...hehehe...będę niuchać !!!
My to traktujemy normalnie jako zdradę a nie powinnyśmy ...wiesz o tym !!!
A może kochanieńka Ty coś wymyśl ??? Niech wejdzie do łazienki a Ty siedź w wypiekami na twarzy i ręką w majtach ...a co !!! Niech zobaczy jakie to uczucie !!! I powiedz mu że sobie szczytujesz bo na synusia trzeba często szczytować !!! Już widzę jego minę !!!
Dobra koniec tematu...nakręcam Cię niepotrzebnie !!!

Kiraa i czym pachnie ręcznik...pewnie proszkiem albo płynem do płukania !??

Gorgusia nieeee samochód odpada !!! Choć znając mnie przeszukam jutro wszystkie schowki !!! Hehehe !!! Ciebie naprawdę nie rusza fakt że mężasty zdradza Cię z Renią Rączkowską ???
Nie wierzę !!!

Nuuskapoklocilam sie z mama a raczej zawiodlam sie poraz kolejny:'( za dobre serce mam a za to dup...mam twarda

kiraa załatwiłam Wam słońce nad morzem :-)

Dorcia hahaha z reka majtkach :-D:-D nie no prosze bez takich :-Dale nie no ja na pewno cos wymysle - jest taki program na TLC " Wstydliwe choroby" i tam bardzo czesto sa faceci z chorobami prostaty, wiec gole pisiory na porzadku dziennym - ja patrzec nie moge !! Za to on na gole cyce i psiochy moze bo ja mu nigdy nic nie mowilam. No ale chyba bylam zbyt tolerancyjna, a banialukow, ze on to zrobil zeby mie swieze nasienie hah no na prawde nie wierze - choc po pijaku jest nie do ogarniecia wiec kto wie... ? Ale niech tylko dzis wroci do domu, biedny wymeczony to ja mu dam. Zaraz sie go wypytam czy Renia mu czesto towarzyszy :wściekła/y: i nie dam sie zbyc ! nie ma to tamto :cool2:

zakrecia czasem powiem Ci ze ciesze sie ze ja mam to juz za soba...ze nie mam tego problemu odnosnie traktowania mnie przez moja 'matke' no bo tak sie niestety nazywa choc matka nigdy nie byla.

Kiraa, no to się teraz totalnie zamotałam :-D, patrzyłam właśnie w smsach i mam od Ciebie wiadomość z 3 lutego (poniedziałek) o tym drugim piku LH z fotką pięknego plusika, pisałaś, że to test z "teraz" czyli okolic 10-tej (więc ten wcześniejszy wzrost LH nie był pikiem bo testy były potem znów negatywne) więc przyjęłam, że pik był w nocy z ndz na pn a owulka w nocy z pn na wt. Może ja mam źle daty poustawiane albo czegoś nie zrozumiałam? :-D

gorgusia, ja nie podejmuję się oceny płci z "potty shot" w 13 tygodniu i wciąż nie odejmuję szans na dziewczynkę :-), na tym etapie dziewczynki wciąż mają pokaźne wyrostki płciowe, które można pomylić z siusiakiem, po prostu gdyby ktoś mnie przycisnął i kazał dać odpowiedź to powiedziałabym "chłopak" :-D, szkoda, że nie masz ujęcia nuba z boku to byśmy wiedziały kto tam u Ciebie zamieszkał, marzyła mi się na BB imienniczka mojej córci :-D

Nuuuśka, im niższa prolaktyna tym lepiej, wynik bardzo ładny :tak: Ciekawe kiedy dotrą te testy z UK.

Marchew, a możesz wkleić fotki nuba i czaszki? :-)

Matik, testujesz jutro? Trzymam kochana z całych sił kciuki!

Dziewczyny, przepraszam Was bo przecież ważne i poważne tematy poruszacie ale ja właśnie popłakałam się ze śmiechu
crying-with-laughter.gif

reklama
Piranju
pierwszy pik byl w nd o 3:45 nad ranem, potem troche silniejszy o g 10,
potem ten drugi pik byl 10 rano w pon. Masz racje, tyle ze czytalam ze powinno sie liczyc od pierwszego piku.. I ootem nie powinno sie juz robic testow owu, zeby nie motac sie.
A ten drugi poniedzialkowy moze byc jak pisala Nuska zafalszowany, bo z porannego moczu? W moich notatkach mam napisane nd ok 16 bol owu, a potem dalej mnie kulo i od pon rana juz wcale.... Ostatnie klucie bylo ok 9 w poniedz, potem juz nic.pamietam jak czekalam na godz 10 ta w pon, bo mialam Ci dac znac czy bol owu jest i od tej godz nie bylo juz absolutnie nic... Zamotalam sorrki...:cool2:

a co sadzisz o zaznaczonej owu na OF?

sorry dziewczyny za post o mnie :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry