Czy mozliwe jest zeby Castagnus poprawił libido? Brałam go do owulacji i bingo- libido wróciło
Zobaczymy czy juz na stałe.
A ta w ogole ten castagnus powinno sie przyjmować cały miesiąc? czy tylko do owulacji? Po owulacji bolały mnie piersi po tym castagnusie chyba, bo tak to 6 lat miałam spokoj z tym. Zamierzam go brac luty/marzec/kwiecien , potem maj przerwa i znow czerwiec/lipiec/sierpien i dodatkowo CLO lub Femare ( wolałabym ) w tych miesiacach letnich
A ta w ogole ten castagnus powinno sie przyjmować cały miesiąc? czy tylko do owulacji? Po owulacji bolały mnie piersi po tym castagnusie chyba, bo tak to 6 lat miałam spokoj z tym. Zamierzam go brac luty/marzec/kwiecien , potem maj przerwa i znow czerwiec/lipiec/sierpien i dodatkowo CLO lub Femare ( wolałabym ) w tych miesiacach letnich

nie sadzilam, ze 40-tki moga tak namieszac, ale to by sie zgadzalo, bo ja juz przedwczoraj mialam prawie pik, wczoraj o 13 pozytywny i dzis o 16 jeszcze bardziej..ciekawa jestem jak byloby jutro 
sama nie wiem co lepsze, wiem, ze Ł. troche zolnierzy naprodukowal juz przez jedna dobe, ale biore jeszcze taka ewentualnosc, ze pik moze byc pojutrze no i wtedy doszlabym do wniosku, ze to my dalysmy sie zaskoczyc a owulacja przyszla jak zawsze w 17dc 
zawsze lubilam je pic jako dziecko i chyba tak zostalo.