reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poziomki witaj ale masz gromadkę księżniczek w domu, ja to bym chciała choć jedną :-)
Dorciu fajnie że będziesz pracowała :-) u mnie staranka jeszcze nie ruszyły, mam nadzieję że wkrótce :-)
Nuuuśka kciuki za jutrzejszą tempkę !

Ostatnia edycja:
reklama
poziomki, skopiowałam dobry link raczej, tak sobie myślę, że może ma to związek z tym, że mam ustawioną maksymalną ilość postów na stronie i zupełnie inne numery stron jak większość z Was :-), spróbuję raz jeszcze z kompa M:

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:) - Strona 4179

zakręcona, dzięki kochana! :-* Pogłaszcz brzuszek ode mnie :-)

Kiraa, mega kciuki za jutrzejszą tempkę!

Nuuuśki, jestem od rana myślami i kciukami z Tobą, czekam na wieści.

Dorcia, na razie dzieciaczki odpukać zdrowe, jutro Kaja ma spóźnione szczepienie ....brrrr, jak ja ich nie lubię. Krzyś niestety nie chodzi już do przedszkola, szkoda, że tak wyszło ale nie poddam się tak łatwo i we wrześniu zapewne znów spróbuję. A w jakim wieku Twój Podopieczny/Podopieczna?

gorgusia, dużo zdrówka dla Was! Na pewno wszystko jest w porządku, czekam na fotki Twojego Maleństwa z kolejnej wizyty.

Dzień dobry:-)

Gorgusiaduzo zdrówka dla Kacperka:-*

Dorcia fajnie ze będziesz pilnowała dziecka:-) a za jakis czas będziesz 24 h na dobe pilnowała swojego krasnala :-)

Nuuska,Kirra mega &&&&&&&& :-*

Miłego dnia :-)

Wstawac spiochy :-)

nuska
czekamy na tempke:cool2: kciuki zacisniete

piranju
oby Kaja nie cierpiala, mocno tule
U mnie skok ze skoczni, mysle ze jest ok i tak powyzej 37, conie mialam nigdy...

zakreciu
dzieki za kciuki

Pirahno napisz jeszcze czy progesteron to w połowie fl?...a prolaktyna to tez w jakimś konkretnym czasie...a estradiol chyba ok bo nic nie napisałaś ?... dziękuje serdecznie...miłego dnia życzę wszystkim...
ps. oczywiście postaram się was nadgonić w week ..teraz zabieram prace do domu i na nic czasu nie mam...masakra...

Welcome welcome :-)

Wstalam, zaprowadzilam dziecię do szkoly i zbieram sie zaraz do tej Poradni.
Niewyspana oczywiscie, choc tempka o dziwo w dol nie poleciala a na odwrot.

kiraa Ty sie na bank zmowilas z moim wykresem :-D

zakrecia no tak, nie odmawia sie, to prawda ale sama wiesz jakie to wszystko u mnie pokrecone..baa gorzej niz Twoje loczki :-p

mamartusia no pewnie, ze do Ciebie tez to bylo :D moja lista jest magiczna i kazdy kto na Niej jest zaraza fasolka nastepna wiec nie ma opcji zeby sie nie udalo :-)

No wiec teraz przejde do sedna. Zrobilam test. No i znowu sytuacja z zeszlego miesiaca - bladzioch, pojawil sie po okolo 10minutach, na pewno jest mega bladziochem, ale jest no i jednoczesnie na pewno ciemniejszy od bladziochow z poprzedniego miesiaca, bo widac go golym okiem, choc fakt trzeba sie troszke przyjrzec.
Tyle ze nie wiem na ile ten bladziocj jest rozowy, raz mi sie wydaje ze jest a raz ze nie i ze to linia zaznaczona, ale nie no..cos tam jest. Jesli znowu powtorzy sie sytuacja z zeszlego miesiaca, to chyba zminie testy bo cos mi tu smierdziec zaczyna :wściekła/y: widze bladziochy a potem @ przylazi...:dry:

Ide sie wypucowac i lece !!

Kiraa, piękna tempka! :-)

czarna perła, tak, progesteron należy sprawdzić w połowie FL, prolaktynę obojętnie kiedy, ja sprawdzałam wraz z progesteronem. Estradiol masz raczej z tych niskich, raczej sprzyja córeczce :tak:

Nuuuśka, jest bladzioch (wykres też ciążowy :tak:) to jest i ciąża tylko teraz pozostaje nam zacisnąć kciuki by dzidzia była zdrowa, ciąża nie była biochemiczna (tracona na bardzo wczesnym etapie bo "biochemiczna" brzmi jakby to nie była prawdziwa ciąża), beta rosła a nie już malała a endo na tyle grube by dzidzia była w nim dobrze zakotwiczona, jakie szczęście, że masz dziś wizytę i będzie można to podejrzeć. Zrób też jak najszybciej oznaczenie poziomu estradiolu w krwi. Kochana, trzymam kciuki! ...i mam oczywiście ciary na plecach bo jakże inaczej :-) Może sprawdź dziś poziom bety, progesteronu i estradiolu byśmy wiedziały co z Duphastonem i Estrofemem?

Ostatnia edycja:
Nuuska kciuki zaciskam zeby ten bladzioch ciemnial jak u mnie :-) czekamy na info z wizyty

Kiraa ladny wykres oby tak dalej

Piranhuprzesylam duzo sil alby zmęczenie Cie niedopadlo dzisiaj

Umowilam sie do gina na 13.03 na 15.45 Mam nadzieje ze ten będzie ok tak jak mowily dziewczyny w szpitalu i na forach

reklama
Nuuuśka, &&&&&&&&&&&&&&&&&, tym razem ma być dobrze.

Poziomki,
ja się już wyleczyłam z chińskiego kalendarza, choć nie powiem długo w niego wierzyłam :-D zobacz statystyki: Chinese Calendar for Gender Prediction (Chineese Calander Calander).
A z ciekawości, płeć Twoich córek się sprawdziła?

Kira, serduszko było 3 dni przed, miało być jeszcze dzień później ale zmylił mnie ten spadek temperatury....i tak zostało. Miało być jeszcze O+12 ale M nie mógł mnie dobudzić w nocy :-) W tym miesiącu raczej niczego dobrego się nie spodziewam właśnie przed ten odstęp. Tempka spada :tak: Ale widzę u Ciebie wczoraj mocno poszybowała w górę !!!

Piranju, w tym cyklu nie zdążyłam zbadać hormonów przez ten szpital :tak:Trudno, w następnym cyklu zrobię.
Piranju, dziewczyny robiły sobie testy owulacyjne po kilku dniach od owulacji, o co w tym chodzi? Czy te testy pokazują wczesną ciążę?

Zakręcia, to już 7 tydzień!! Ale ten czas leci :) Powodzenia z ginem.

Ostatnia edycja:
Do góry