reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gorgusia
juz polowka???? Oh kurde ale ten czas leci.... Szok
&&&&&

airfix
jesli sie nie myle, chyba Ty pisalas o tych rozowych bodziakach, ktore kupilas dla kolezanki coreczki? Ja tez nie moglam sie oprzec, moja kolezanka rodzi za miesiac, ale peikny komplecik wybralam, jaki sweet. Zastanawiam sie czy dac :cool2::zawstydzona/y::confused2::zawstydzona/y:

kolorowych wszystkim

szefowej dzis nie bylo wieczorem, nie? Czy przeoczylam:cool:

Gorgusia, &&&&&&&&&&&&

Nuuuśka, warto zbadać wit D, koszt niestety 80 zł.

Piranju
, czy zioła na owulkę piłaś przez cały cykl czy tylko w fazie folikularnej? Ja jadę przez cały cykl :happy2:

Dzień dobry wszystkim
I miłego dnia

Pirania zobacz dzisiaj z przed chwili
Ja tego nie rozumiem
ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396587674.925512.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 79
hej hej :)

kiraa no bo wez sobie wyobraz - idziesz do lekarza, no i jak to u lekarza zalezy Ci na tym zeby za dlugo nie czekac. Wchodzisz a tu widzisz w rejestracji multum ludzi, stajesz grzecznie w kolejce no i widzisz luzacka pania po 40-tce rodem wyciagnieta z PRL-owskiej przychodni, w okularach na zlotych sznurkach ktora ciagle tylko powtarza - Pomalutku pomalutku bo mi sie wszystko pomiesza :confused2:..no i tak wlasnie wyglada moja praca teraz. Ja obsluze czterech a ona dalej pomalutku pomalutku walkuje jednego..:ninja2:
Ja jestem cierpliwa, ale wczoraj to wyjsc na chwile musialam bom juz byla na skraju powiedzenia jej czegos.

Hej:-D

Chłopcy pójdą do szkoły. Martin do klasy 0, a Krystian do klasy specjalnej, w której sa dzieci nie mówiące po duńsku. Po roku w zależności od testu zostanie przeniesiony już do normalnej klasy:-D. Ja będę chodzić do szkoły 5 dni w tygodniu:tak:.

Tak jak mówiłam jest to ostatni mój cykl w którym starałam sie o dzidzie. Niestety nie udało sie. Czekam na @. Czy jest mi smutno? Oczywiście. Byłabym hipokrytka gdybym napisała, że nie. Czas pogodzić się z faktem iż zostanę mama dwóch chłopaków (bardzo za nimi tęsknie a zobaczę ich dopiero za 7 dni). Nie wiem czy będę na BB. Pewnie od czasu do czasu zajrzę aby przeczytać dobre nowiny... że Kiraa, Matik, Nuuuska, Dorcia, Elle, Anias, Maggie, Anette, Marana-tha, Lilly, ilaczek, Małe liski, roszpunka, milla, Justi, Vivienka, czarna-perła, kate, Airfix, Ana87, ania-g21, Katrina, gdusia, mamartusia ,że wszystkie zobaczyłyście upragnione dwie kreseczki..

Piranha dla Ciebie szczególne podziekowanie, za pomoc, za rady, za wsparcie.. DZIĘKUJĘ:-D

SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobrerek :-)

dziś mam kiepski dzień ... @ mi się zbliża i wszyscy w pracy mnie wkuw....
bo jak można wychodzić z pracy o godzine wcześniej z powodu " bo musze lodówkę rozrozić nosz ....... tak jakby ta godzina coś zmieniła... dodam , że chodzi o 14 godzinę, poza tym ma wolny weekeend nie ma dzieci, faceta w domu choć dla mnie to sublokator,ale długo by opowiadać i MUSI wyjść wcześniej Aaaaaaa ale mam nerwa :wściekła/y:

aż wyszłam na chwilę żeby ochłonąć do sklepu po mleko na śniadanko :)

Krystianmartin
przykro mi , że się nie udało ehh czy to oznacza, że teraz bedziecie się zabezpieczać ? a może spróbujecie jeszcze kilka cyklów iść na żywioł nie myśleć o dzidzi, po prostu cieszyć się sobą , a może akurat się uda
Z całego serducha <3 Wam życzę

Matik strasznie mi przykro ehh rzeczywiście nei pozostaje ci nic onnego jak wybrać się do dobrego lekarza opowiedzieć o wszystkich by cie dobrze zdiagnozował &&&&&

Nuśka Ja mam bardzo bójną wyobrażnie hehe dziękuję za opis Pani po 40-tce ;) dzięki temu na chwile na mojej buzi pojawił się uśmiech :-D
Życzę dużo cierpliwości do Pani ... Pomalutku, pomalutku oddychaj głęboko ;) :-)

Gorgusia &&&&

odebrałam dziś z doz.pl Lukrecje Pani w aptece powiedziała, że na stanie jej nie mają w związku z tym pewnie będę zamawiać ją po raz kolejny przez internet ... byłam jeszce w innej aptece, ktora nigdy mnie nie zawiodła , bo mieli wszytsko ... niestety o lukrecji nie slyszeli no chyba,ze o ziółkach do parzenia

Miłęgo dnia kochane
eh i współczuje tym , które muszą pracować w weekend

Ostatnia edycja:
Do góry