reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik :-:)-:)-( wracaj di nas szybko

lilly dziękuję - synek w 7 niebie -pani wychwaliła gitarę pod niebiosa - jutro dają w szkole koncert na tych instrumentach

Zakręciu śliczne z Was dziewczyny

Milla mi takie sytuację też rozpalają płomień w sercu jak widzę lub słyszę że ktoś ma 2 synków i jest w ciąży z córcią

reklama
Aljul no wiedziałam takie cacko Wam wyszło, żadnej opcji nie było :tak::tak:

A pije któraś z Was mleko sojowe? bo ja od połowy zeszłego cyklu piję 1 szklankę i normalnie mam lepszą cerę hmm :tak:

Zakrętka widziałam sesję Super a ta dziewczyna to Twoja siostra?

Matik ja do kawy dodaję zamiast zwykłego, a czasami lubię je lyknąć na zimno z lodówki :-) ale tez pamiętam, że z soją nie powinno się przesadzać, szczególnie faceci powinni uważać ile soi jedzą/piją, bo ona jest bogata w roslinne odpowiedniki estrogenów

no właśnie bo tak mi się wydawało, że podobna i te oczy jej , małej i Twoje super :tak:
mi też nie smakowało ale po 3 dniach zaczęło smakować :-D mam takie co zawiera 15% soi ;-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa dotyczące naszego "dzieła":-)

A to mleko sojowe dziewczynkowe jest?
Dziś robiłam na makaron + sos ze zmiksowanych truskawkowek+serek maskarpone+śmietana18% - to chyba dziewczynkowe będzie?
Jak myślicie?
Kurcze mam problem z ta dietą na razie próbuję ją delikatnie wprowadzić w życie;-)

reklama
Do góry