reklama

maggie2205
Fan(ka)
Airfix ja tak ścisle nie pilnowałam tego, jadłam dużo nabiału. Na śniadanie np kaszę jaglaną z mlekiem i z żurawiną chociaz potem wyczytałam ze kasza jaglana to raczej nie więc zamieniłam na płatki kukurydziane, czasami jadłam dopiero w pracy koło 10, 11 w pracy jogurty serki wiejskie, kurczak, indyk, kanapki z serem zółtym ogólnie taka uboga ta moja dieta na dodatek warzyw zero. Moim  zdaniem zrobiłam mało ale jakoś się udało, może zakwaszanie tez pomogło, choć z Wiktorkiem to powiem szczerze miałam mega orgazm i przed ciąża odzywiałam sie bardzo zdrowo zeby w ciąże zajść 
Teraz za to mam faze na pomidory, pomidorówke i keczup mogłabym z tubki jeść
a to moja kruszynka

Teraz za to mam faze na pomidory, pomidorówke i keczup mogłabym z tubki jeść
a to moja kruszynka
Załączniki
maran-atha
Fanka BB :)
dziekuje Kochana, ja jutro nie licze na nic, ciesze sie poprostu, ze pierwszy raz ludzika zobacze  emocji we mnie tyle co przed pierwsza randką...
 emocji we mnie tyle co przed pierwsza randką...

maggie2205
Fan(ka)
Maran ale Ty już zobaczysz człowieczka w całej okazałości a nie tylko mała kropeczke

maran-atha
Fanka BB :)
Wiem wiem, ze to juz ludzik bedzie ze wszystkim bo z Maja tez na pierwszym usg bylam jakos w 10-11 tc tylko ja wiem kiedy dokladnie miałam owulacje (w nocy z 11 na 12 stycznia) wiec raczej wiekszy nie bedzie niz wskazuje moj suwaczek  no nie nastawiam sie na nuba jutro
 no nie nastawiam sie na nuba jutro  chce poprostu zobaczyc zdrowego ludzika a jak bedzie chlop i dowiem sie jutro to chyba oszaleje z radosci
 chce poprostu zobaczyc zdrowego ludzika a jak bedzie chlop i dowiem sie jutro to chyba oszaleje z radosci  ald jestem prawie pewna, ze jutro o plci sie nie dowiem...
 ald jestem prawie pewna, ze jutro o plci sie nie dowiem...

reklama

Podziel się: