reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Araya wiem przechodzilam to samo z tym ze u mnie skonczylo sie zle..teraz jak zobacze 2 kreski bede sie cieszyc i bac.A Tobie gratuluje !!! Gdzie pracujesz??

Miloo a Ty jak tam ja juz z mezem zaczelam trenowac a co nie mozna spoczac na laurach:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny. Mieszkam w UK i pracuję jako fryzjer w salonie koleżanki. Mam o tyle wygodnie, że sama wybieram sobie godz pracy dostosowane do mojego małego. Chodzę na kilka czasami kilkanaście godz w tyg. Ale po urlopie w październiku chcę wrócić na trochę więcej do pracy, bo dostaję już świra w domu. Małego planuję oddać na 2 dni do opiekunki i robić dodatkowo dwa dni więcej w pracy.
W poprzedniej ciąży pracowałam full time na tydz przed porodem. Czułam się dobrze a że jestem pracusiem udało mi się do końca. :). To moja 3 ciąża więc zobaczymy jak będzie :)

Araya pewnie.jak masz dogodne warunki i super sie czujesz to po co rezygnowac.Ja pojde na l4 od.razu:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tak w pierwszej ciąży. Od pierwszej wizyty do końca ciązy l4 i lezenie. Ciążą wysokiego ryzyka. Pierwszy lekarz nawet nie założył mi karty ciąży ,bo powiedział ,że nie utrzyma się i dawał mi 2 tyg. dziś mój syn ma 16 lat :)

Araya a przypomnij, czulas wcześniej że się udało? Implantacja? Piersi? Mdłości czy humor? Przyplyw energii...?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Od owulacji częściej niż zwykle bolały mnie jajniki. Nie wiem kiedy była implantacja, bo kilka razy coś mnie zabolało i za każdym razem myślałam, że to to. Po owu wzmożył mi się apetyt. Mąż stwierdził, że podejrzane było pewnego dnia moje jedzenie przed snem oliwek i sera plesniowego. Ale tak bardzo mi się zachciało. Chyba taki pierwszy sygnał był w 25dc. Miałam rano iść biegać z mężem i małym (biegały z wózkiem). Nie miałam siły wstać z łóżka. Oni poszli a ja spałam. Było mi słabo i miałam uderzenia gorąca. Śmiałem się, że zamiast ciąży to menopauza :). Uderzenia już mi zostały. Przyznaję że pozytywny test owu w 26dc dał mi nadzieję :)

Ps. humor był wisielczy jak przed @ :)

reklama
Do góry