reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja i reszta kobitek:*Ciesze sie ze mimo roznych pogladow sie szanujemy i dalej jest milo:**Nie ma co sie sprzeczac czy cos bo nic to nie wniesie i tak.

Maziajko ja w szpitalu od razu to powiedzialam i tam gdzie sie podpisuje papiery o szczepieniu musialam napisac ze nie wyrazam zgody.Nikt problemow nie robil.Pediatra tylko zapytala czemu i tyle:)

Antonina & !!:)

reklama
Może niepotrzebnie poruszalam temat.. ale w sumie chcialam wiedziec bo mam duzy dylemat. Na innych forach wiem wlasnie ze czesto są jakies klotnie od razu tak samo jak odwieczny konfikt karmienie piersią czy mlekiem modyfikowanym ;-)
Ja jestem osoba ktora akceptuje poglady i zdanie innych bo każdy może mieć własny punkt widzenia zarówno na szczepienia jak i jak karmienie dziecka :) a nie wiem skąd się bierze taka nagonka tych co karmia piersią na osoby karmiące mm i na odwrót. Trzeba zawsze umieć wyposrodkowac a nie kłócić się ;-)
Dobrze zatem ze my umiemy szanować swoje zdanie ;-)

Wróćmy do planowania ;-)
Ja tez opiszę starania nasze jak potwierdzi się płeć na polowkowym. W sumie wiele czynników spelnilam ale ile w tym zasluga czynników a ile szczęścia to nie wiem ;-)

Miciurka ja sobie spisalam z forum wlasnie jakiego miernika używały dziewczyny. I jest to Hanna Instruments HI 98103. Ale sama osobiście kupiłam narazie paski. Wiec nie wiem jak w praktyce

Szczepionki to napewno kontrowersyjny temat i faktycznie łatwo o kłótnie. Ale Warto tez poczytać co sadza o tym rożne osoby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na opis Elenaa, czekam na potwierdzenie i czekam na szczesliwe rozwiazanie ❤️❤️ Ja dzis mam monitor ovulki u gina. Ostatnio
Mialam z lewego jajnika, ciekawe czy teraz prawy ? Bo poczuwam znow lewy :)

Elenaa gratulacje.
Widzę, że też porównujecie bety, a ja właśnie w ciąży z synkiem miałam przyrost 300 %, a teraz 240 %. I już się martwię. Betę mam wysoką, a testy ciążowe jeszcze blade wychodzą.

Hejka

Katja to powodzenia na.monicie :-)

Polcia pokaz jakie Ci wychodza te testy i ile dni po terminie jestes? Ktory dzien cyklu?

Antonia to czekamy na.sb masz wiecej testow?

U mnie dzis 28dc i termin miesiaczki , poki co brzuch @ bolal mnie raz przez 5 min, ale cycki to maskara!!! Tak mnie z bokow bola szczegolnie jak sie schylam o Boziu!! I kreci mi sie w glowie.

Polcia a Ty jakie masz.objawy?

A to.moj dzisiejszy test
1477035638009.jpg

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477035638009.jpg
    1477035638009.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 361
Maziajka mam lekko jaśniejszy niż ta pierwsza kreska, ale cimniej niż Ty. Minimalna różnica między kreskami, no ale jest. Myślę, że to wina chyba tego, że często wstaję siku i dlatego jaśniej, bo ten mocz się nie zdąży zbierać, bo betę mam już dużą. A wstaję siku co pół godziny, bo czuję dyskomfort, jak odstawiłam żuravit itp.
U mnie 35 dc. Objawy jak na miesiączkę.
Maziajka ja też brałam wapno Swansona, podobno dobrze się wchłania. ;) A Ty jakie metody stosowałaś, bo z tego co czytałam też nie miałaś odstępu. Zrezygnowałaś zupełnie z mięsa ?

U mnie po podliczeniu na chłopczyka miałam tylko to, że jednak czasami lubiłam zjeść kiełbaskę i odstęp ok. 20 h, ale z drugiej strony, gdyby to czas miał działać na korzyść wolniejszych X to teoria 0+12 by nie istniała. Teraz kumpelka 21 h przed i ma dziewczynkę, a liczyła na chłopca.

Ostatnia edycja:
Polcia no u mnie dopiero termin.@ ale to nie bylo z 1 moczu bo w nocy wstalam najwazniejsze ze ciemnieja i bety ok:-)
Ja w poprzedniej ciazy ktora okazala sie biochemiczna mialam caly czas blade w ogole nie ciemnialo od poczatku czulam ze to nie dobry znak:-(.

Co do staran to ja tylko.suplementy wapn, kwas foliowy, acrd ktory zmienia sluz na kwasny, wit B 6 i.magnez lacznie.suplementacja 6 mies.Odstepu nie stosowalam seks byl dziennie .Ph mialam niskie.

Aaa jeszcze mam jeden objaw strasznie mi ludzie smierdza ...ciagle czuje pot ludzki..dzis w biedronce ledwo dalam rade..

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry