reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
NiaNIa serdeczne gratulacje!!!!:tak: bardzo sie ciesze:) teraz trzymamy kciuki za dziewczynke:) moj kolezanka wrozy z obraczki- zawiesza sie ja na nitce i nad dlonia jak sa ruchy waahdlowe to chlopiec a jak kreci sie wokol wlasnej osi to dziewczynka:) podbno sie sprawdza,sama sobie robila i wyszlo ze bedzie meic corke, na usg lekarz mowil ze chlopak a ona i tak rozowe kupowala ciuchy:) i urodzila dziewczynke:) ja narzie tego nie robie bo na pcoztaku ciazy moze wyjsc odwrotnie, ona radzila zrobic za jakis czas:) aha i nie w kupsikach ludzi:)
Gwiazdeczka u Ciebie mzoe byc ciezko cos przewidziec bo jak akrmisz to masz wahania hormonalne, wiec pcozekaj spokojnie do konca i zaczniesz z testami:)
DZiewczynki-staraczki ciezko mi interpretowac Wasze wyniki, ja nie miaalm bledszej kreski, tylko robila sie z dnia na dzien ciemniejsza, temp tez nie mierzylam bo nie mam do tego cierpliowsci:(, moze pojdzcie na zywiol:) albo spokojnie tetsujcie dalej:nerd:

NiaNIa serdeczne gratulacje!!!!:tak: bardzo sie ciesze:) teraz trzymamy kciuki za dziewczynke:) moj kolezanka wrozy z obraczki- zawiesza sie ja na nitce i nad dlonia jak sa ruchy waahdlowe to chlopiec a jak kreci sie wokol wlasnej osi to dziewczynka:) podbno sie sprawdza,sama sobie robila i wyszlo ze bedzie meic corke, na usg lekarz mowil ze chlopak a ona i tak rozowe kupowala ciuchy:) i urodzila dziewczynke:) ja narzie tego nie robie bo na pcoztaku ciazy moze wyjsc odwrotnie, ona radzila zrobic za jakis czas:) aha i nie w kupsikach ludzi:)

Czesc ciociu Eni:rofl2: Wiesz, ze powinnas zostać matką chrzestna mojego dzidziusia :-p To dzieki Tobie wszytsko się udalo :cool:
Jeszcze raz dzięki za wszytsko:elvis:

To niesamowite ale nawet nei myslę teraz o płci..Teraz modlę się, zeby zobaczyć bijace serduszko i diagnozę, ze jest wszytsko ok..
Eni w którym tygodniu usłyszałas serduszko?

NiaNia jakby co to mieszkam w Bialymstoku;) chrzestna moge byc:), serduszko szybko;) jakos 5-6tydzien;) napewno wszytsko bedzie dobrze, musi byc:)

Ciekawa jestem jak szybko uda nam/wam sie zaciazyc, moze ten watek pobije rekordy? Mam taka nadzieje. Tymczasem 3mam kciukasy za was kochane i za wasze córeczki ;-)

Kacha na Ciebie to jak chyba musze nakrzyczeć pieronie :tak: Czekaj cierpliwie, jestes juz blisko. Rób test raz dziennie:cool:i dawaj cynka co i jak :-)

NiaNiabardzo prosze na mnie nie krzyczeć...bo się boję :zawstydzona/y: A poza tym..nie wolno Ci się denerwować:tak:

No dobra..to kto potrafi teraz to zinterpretowac? Zgodnie z radami robię teścior raz dziennie, po 16..w ogóle juz nie było kreski (nie mogłam się nic dopatrzeć) I jednocześnie śluzik robi się coraz bardziej rozciągliwy,ale jeszcze białawy i rwący. Czyli powinno się zbliżać..a tu znikająca kreska.
I co teraz? 2 doby przerwy w przytulanku..co dalej?

CZESC dziewczyny-miedzy 15 a 17 powinnam dostac @, mam nadzieje, ze nie dostane. NiaNiu jeszcze raz wszystkiego dobrego. Milego dnia dziewczyny.

reklama
U mnie dzisiaj temp 36.3 :-:)baffled:, więc załamka na maxa. Od 3 dni boli mnie w lewym boku tuz pod żebrami.
Dziewczęta nie ma co kryć, tym razem mi się nie uda :no:. Szanse były ogromne, ale mój organizm zbyt osłabiony bo praca za ciężka. Poprostu czuję fizycznie i psychicznie,że coś poszło nie tak:-:)dry:.
Będę nadal mierzyć temp, ale to tylko tak dla upewnienia się na 100 %.

Do góry