reklama
eni20
Zaangażowana w BB
NiaNIa serdeczne gratulacje!!!!
bardzo sie ciesze
teraz trzymamy kciuki za dziewczynke
moj kolezanka wrozy z obraczki- zawiesza sie ja na nitce i nad dlonia jak sa ruchy waahdlowe to chlopiec a jak kreci sie wokol wlasnej osi to dziewczynka
podbno sie sprawdza,sama sobie robila i wyszlo ze bedzie meic corke, na usg lekarz mowil ze chlopak a ona i tak rozowe kupowala ciuchy
i urodzila dziewczynke
ja narzie tego nie robie bo na pcoztaku ciazy moze wyjsc odwrotnie, ona radzila zrobic za jakis czas
aha i nie w kupsikach ludzi
Gwiazdeczka u Ciebie mzoe byc ciezko cos przewidziec bo jak akrmisz to masz wahania hormonalne, wiec pcozekaj spokojnie do konca i zaczniesz z testami
DZiewczynki-staraczki ciezko mi interpretowac Wasze wyniki, ja nie miaalm bledszej kreski, tylko robila sie z dnia na dzien ciemniejsza, temp tez nie mierzylam bo nie mam do tego cierpliowsci
, moze pojdzcie na zywiol
albo spokojnie tetsujcie dalej

Gwiazdeczka u Ciebie mzoe byc ciezko cos przewidziec bo jak akrmisz to masz wahania hormonalne, wiec pcozekaj spokojnie do konca i zaczniesz z testami
DZiewczynki-staraczki ciezko mi interpretowac Wasze wyniki, ja nie miaalm bledszej kreski, tylko robila sie z dnia na dzien ciemniejsza, temp tez nie mierzylam bo nie mam do tego cierpliowsci

NiaNIa serdeczne gratulacje!!!!bardzo sie ciesze
teraz trzymamy kciuki za dziewczynke
moj kolezanka wrozy z obraczki- zawiesza sie ja na nitce i nad dlonia jak sa ruchy waahdlowe to chlopiec a jak kreci sie wokol wlasnej osi to dziewczynka
podbno sie sprawdza,sama sobie robila i wyszlo ze bedzie meic corke, na usg lekarz mowil ze chlopak a ona i tak rozowe kupowala ciuchy
i urodzila dziewczynke
ja narzie tego nie robie bo na pcoztaku ciazy moze wyjsc odwrotnie, ona radzila zrobic za jakis czas
aha i nie w kupsikach ludzi
![]()
Czesc ciociu Eni

Jeszcze raz dzięki za wszytsko

To niesamowite ale nawet nei myslę teraz o płci..Teraz modlę się, zeby zobaczyć bijace serduszko i diagnozę, ze jest wszytsko ok..
Eni w którym tygodniu usłyszałas serduszko?
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ciekawa jestem jak szybko uda nam/wam sie zaciazyc, moze ten watek pobije rekordy? Mam taka nadzieje. Tymczasem 3mam kciukasy za was kochane i za wasze córeczki ;-)
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kacha na Ciebie to jak chyba musze nakrzyczeć pieronieCzekaj cierpliwie, jestes juz blisko. Rób test raz dziennie
i dawaj cynka co i jak :-)
NiaNiabardzo prosze na mnie nie krzyczeć...bo się boję

No dobra..to kto potrafi teraz to zinterpretowac? Zgodnie z radami robię teścior raz dziennie, po 16..w ogóle juz nie było kreski (nie mogłam się nic dopatrzeć) I jednocześnie śluzik robi się coraz bardziej rozciągliwy,ale jeszcze białawy i rwący. Czyli powinno się zbliżać..a tu znikająca kreska.
I co teraz? 2 doby przerwy w przytulanku..co dalej?
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
U mnie dzisiaj temp 36.3 :-
baffled:, więc załamka na maxa. Od 3 dni boli mnie w lewym boku tuz pod żebrami.
Dziewczęta nie ma co kryć, tym razem mi się nie uda
. Szanse były ogromne, ale mój organizm zbyt osłabiony bo praca za ciężka. Poprostu czuję fizycznie i psychicznie,że coś poszło nie tak:-
dry:.
Będę nadal mierzyć temp, ale to tylko tak dla upewnienia się na 100 %.
Dziewczęta nie ma co kryć, tym razem mi się nie uda

Będę nadal mierzyć temp, ale to tylko tak dla upewnienia się na 100 %.
Podziel się: