reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Biedronka ja mam 2 synów i marzy się mi teraz córeczka a co będzie to Bóg tylko wie.
Gosica ja też mam za sobą 1cykl o+12 i też w następnym cyklu będę obierać ta metodę.
Gosica ja też mam za sobą 1cykl o+12 i też w następnym cyklu będę obierać ta metodę.
Mikallo
Ja ich używałam i nigdy nie pokazały mi pozytywu pomimo iż testy firmy amil byly pozytywne także ja nie polecam.
Mikallo
I jak po badaniu?Trzymajcie prosze o 19 kciukaski za Inke bo idziemy na te echo serca.Stresaaaa mam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mikallo
Dziewczyny a Wy sprawdzałyścię tę teorię na sobie?Wiecie co się u mnie (i nie tylko) sprawdziło ? Odczyn ph moczu [emoji4] bierzcie trochę sody oczyszczonej i wlewacie do niej swoj mocz. Jeśli się pieni - chłopiec ,jeśli nie- dziewczynka. Proste reakcje chemiczne[emoji6]
Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]
B
bibiU
Gość
Ja pierwszy cykl teraz z nimi zobaczymy, najwyzej na cykl staraniowy kupie inne dla sprawdzenia do tych co mamJa ich używałam i nigdy nie pokazały mi pozytywu pomimo iż testy firmy amil byly pozytywne także ja nie polecam.
B
bibiU
Gość
Nie :-) ale jak będe w ciąży sprawdzę heheDziewczyny a Wy sprawdzałyścię tę teorię na sobie?
kitqa
@marzycielka według tego artykułu narządy dziewczynki gotowe w 20tygodniu ciąży, a napewno nie wystaje tam żadna łechtaczka! Czyżbym miała szanse na niespodziankę ?Kitqa znalazłam jeszcze coś takiego mam nadzieję że się nie pogniewasz
Link do: Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see

reklama
Marzycielka86
Kitqa tego Ci życzę abyś miała jednak ta niespodziankę. Sama wiem jak to jest bo przy 2 synku przeszukalam cały Internet aby dowiedzieć się czy zdarzają się pomyłki ale w moim przypadku tak się nie stało i z czego się teraz cieszę bo nie wyobrażam sobie życia bez moich krolewiczow 
Podziel się: