reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Buniczek ja właśnie takich nie kupiłam bo masz i cytrynian ale i węglan wapnia. A węglan jest zły. Długo szukałam takiego tylko cytrynianiu bo nawet na Allegro jak w opisie pisało ze cytrynian to jak dostałam paczkę to na opakowaniu ze tez węglan!
Z tego kalendarza powinnam mieć pierwsza córkę a mam syna [emoji6]
Przyszłamama u mnie w 15 tc były jądra i penis.
Jeśli chodzi o poród to ja już w nocy nie mogę spać. Strasznie się boje jak w każdej ciąży!
Do tego mam mega mdłości i nudności. Nie umie normalnie funkcjonować. Nie wiem jak dotrwam oby tylko cała ciąże to nie trwało. Jak ciężarne miałyście? Cały czas tak samo złe się czulyscie czy mijało z tc? Bo ja już nie pamietam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

buniczek mi z synkiem kalendarz chinski sie sprawdzil, teraz pokazuje z wyliczen ze dziewczynka chociaz lekarz podczas ostatniego usg najpierw postawil na chlopca a potem ze nie jest pewien bo za wczesnie, przekonamy sie we wrzesniu :-)
Imama co u Ciebie, jak objawy i samopoczucie?
ana jak czuje sie synek, byliscie u lekarza?
Ana87 gratuluje zdrowej dzidzi, daj znac co powiedziala Twoja doktor podczas wizyty
Przyszla mama u mnie w 16tc bylo widac na 100 %ze to chlopczyk

Kupione w aptece gemini wapń firma MYVITA wapń 100% czysty proszek bez dodatkow, cytrynian wapnia o wysokiej przyswajalności 250 g. a magnez POLOMAG B6 MAX

Gosica mój też na początku nie chciał tego pic ale jakoś go przekonałam i teraz pije. A podobno ten w płynie jest lepszy niż w tabletkach.
A u Ciebie jak? Kiedy testujesz?
U mnie dziś 13 dc i ani widu ani slychu owu.:-(

reklama
Asa ja tragedie mam. Nawet w nocy mnie meczy. Staram się nie wymiotować ale ciężko. Muszę jeść bo wtedy mi lepiej troszkę.
Patrycja kciuki za testowanie. Może jeszcze jest za szybko.
Marzycielka nie przejmuj się. Owu napewno przyjdzie. U mnie w 13 dc testu bez kreski a w 14 już gruba ciemna krecha tak nagle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry