Kupie sobie te testy owul. i od wrzesnia zamecze meza, mam nadzieje - ale taka mala, ze teraz moze sie uda. Jak nie teraz to trudno, najwazniejsze ze mialam tyle szczescia, zeby miec chociaz Oskarka. A co bedzie potem, czas pokaze. Dorotko badz dobrej mysli.
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka dziewuszki,dzieńdoberek
Dorotko, szkoda że teścior nie wyszedł, ale to tak jak mówią dziewczyny. jescze nic nie przesądza. A jakby się pojawiła jednak wstrętna @,to trzymam kciuki abyśmy wszystkie spotkały się na majówkach. No to co, na kwietnióweczki załapie się być może jeszcze Gwiazdeczka. Kiedy teściorek??
A u mnie..kolejny poranek temp 36,9. Oj,liczę już dni do niedzieli,ale nie chce wczesniej testu, boję się rozczarowania
Dorotko, szkoda że teścior nie wyszedł, ale to tak jak mówią dziewczyny. jescze nic nie przesądza. A jakby się pojawiła jednak wstrętna @,to trzymam kciuki abyśmy wszystkie spotkały się na majówkach. No to co, na kwietnióweczki załapie się być może jeszcze Gwiazdeczka. Kiedy teściorek??
A u mnie..kolejny poranek temp 36,9. Oj,liczę już dni do niedzieli,ale nie chce wczesniej testu, boję się rozczarowania
Czesc dziewczyny, u mnie 3 dzien @, jeszcze 2 dni i po bolu. U nas w domu teraz jest duzo nerwow, meza papierow w Centrum Szkolenia nie ma, a wyjazd tuz tuz, synek do zerowki idzie, meza mam jeszcze przy sobie teoretycznie 16 dni, ale to tylko teoria. Powoli trzeba bedzie meza pakowac , te 2 tyg. szybko zleca. Zobaczymy jak to bedzie, ale jak mamy te problemy wtedy nie mysle o ciazy - czyli ma to i dobre strony. Wszystkim zycze milego i udanego dnia. Gwiazdeczko trzymam mocno kciuki, Dorotko a tobie zycze zeby wszystko sie ustabilizowalo. Bedziemy razem testowac, ale pocichu zycze ci zebys teraz byla w ciazy. MILEGO DNIA LASKI.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Gwiazdeczka. Kiedy teściorek??
Witajcie dziewczynki, tesciorek byl z rana, tzn. okolo 6 bo juz wylezec nie moglam

kasia_2005
Beatko, to jest najlepsze co może być, nie myśleć o ciąży (w koncu najwiecej dzieci rodzi się z "wpadek" czyli niemyślenia)
NiaNia,pytanko do Ciebie, bo ty robilas test owu i wykazal ci ciaze? Ja wlasnie zrobilam i jest bardzo bladziutka druga kreska. Teroria mowi,przy testach ze pokaze ciaze,ale tylko gdy sie pojawia dwie grube krechy. U mnie pojawila sie bledziutka. No nic,czekam do niedzielnego normalnego testowowanka.
Dorotko, jak u Ciebie? Nie ma @?? Gwiazdeczko a jak tempka?
NiaNia,Eni, jak samopoczucie?
Miłego dzionka dizewczynki, ja uciekam na plażę, super pogodka,aby się nie..
NiaNia,pytanko do Ciebie, bo ty robilas test owu i wykazal ci ciaze? Ja wlasnie zrobilam i jest bardzo bladziutka druga kreska. Teroria mowi,przy testach ze pokaze ciaze,ale tylko gdy sie pojawia dwie grube krechy. U mnie pojawila sie bledziutka. No nic,czekam do niedzielnego normalnego testowowanka.
Dorotko, jak u Ciebie? Nie ma @?? Gwiazdeczko a jak tempka?
NiaNia,Eni, jak samopoczucie?
Miłego dzionka dizewczynki, ja uciekam na plażę, super pogodka,aby się nie..
kasia_2005
No dobra Gwiazdeczko, jedna krecha..ale skąd ta wysoka tempka, co? Może jeszcze za wcześnie
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No dobra Gwiazdeczko, jedna krecha..ale skąd ta wysoka tempka, co? Może jeszcze za wcześnie
watpie, po przytulankach widze, ze jesli by cos to juz by bylo...

Ach najwazniejszej sprawy bam zapomniala, jak sie jest w ciazy, to nie tylko zamyka sie szyjka, ale robi sie tam strasznie ciasno i mieciutko.

Kasia, ale za ciebie trzymam kciukasy!!!
reklama
kasia_2005
Dzięki Gwiazdeczko, sprawdze szyjkę, choć ja zieloniutka jestem.
To czekamy jak u Ciebie rozwinie się sytuacja
To czekamy jak u Ciebie rozwinie się sytuacja
Podziel się: