reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj Kochanie Twoja temperatura jest obiecująca na maksa :-)

Który masz dzien cyklu i na ile dni ? Kiedy testujesz? :cool:
Wiesz co, obecnie jest 29dc, ciezko powiedziec na ile dni,bo bardzo nieregolerne cykle, nawet powyzej 40dni. Natomiast w obecnym cyklu sugeruję sie wykrytą owu w testach + 14dni, wiec szacuję nie @ na 32-33dc. Czyli planuję testowanko na niedzielę, ale kusi mnie zrobić jutro teścik taki próbny..albo zrobić teścik owu.

reklama
Kasiu jesli chcecie chłopaczka 1. niech nasienie dojrzewa maksymalnie długo 2. Jak zobaczysz dwie maksymalnie mocne kreski na tescie odczekaj jezscze jakies 4 h i wtedy AKCJA :-p

No i oczywiscie pozycja od tyłu :ninja2: i Twoj orgazm obowiazkowy albo przed albo w trakcie :ninja:
Bedzie dobrze :yes: tylko trzymaj tak dalej :cool:
:-) NiaNIa Trzeba to bedzie zapamietac, mam nadzieje ze maz da zlotego strzala i po bolu. Ale sie boje jednego- psychika moze tam w srodku cos zablokowac i co wtedy? Bede czekac tyle czasu, cale pol roku - koszmar.:no: Dorota zobaczymy co z tego wyjdzie, z testami poczekaj jeszcze pare dni. Trzymam mocno kciuki za was. NiaNia prowadz nas!!!!!!!!!!!!!!:cool:

Cześć laseczki. @ nadal nie ma. Pozostaje mi tylko oczekiwanie. Póki co nie zamierzam robić na razie żadnych testów bo całkiem zgłupieję. Idę się rozerwać do koleżanki na kawce.

Testy kupilam w aptece, jest ich 5 sztuk.LH test-WYTWORCA PTH HYDREX Sp.zoo To sa chyba inne niz ty stosowalas, ale mam nadzieje ze sa skuteczne.

reklama
Do góry