reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@PrzyszłaMama87 powinnam zbierać zakłady [emoji6]
Mam niezawodny sposób na zrobienie dziecka danej plci! że ja wam wcześniej tego nie sprzedalam [emoji57] info od teścia: syna robi się w kożuchu a córkę z siekierą pod łóżkiem [emoji2]

Ana87 w 12 tyg :) a roznice hmm... urosly mi piersi gdzie z synem tak nie bylo,wloski wolno odrastają wiec rzadko sie golę,mialam na poczatku wysyp pryszczy na plecach.Co do jedzenia to raczej tak samo jak z synem.Szybciej mialam mdlosci i nie tylko wieczorami.Mam słabsza kreske na brzuchu,wiekszy brzuch i mocniej kopie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo - o to nieźle masz co robić , A czemu synkowi przedszkole nie pasuje ? Tak to już jest ze się człowiek nie spieszy z wyprawka jeśli chodzi o 2 i kolejna ciążę haha :D , a przypomnij mi ty masz córkę z codziennych starań ?

Imama - to jeśli chodzi o te badanie nawet te 400€ wydać to nie ma jakiejś tragedii jak za tyle badań , W Polsce zawsze takie ceny że ... :/

Kitqa - haha tovteraz większość leci po siekiery [emoji23], mi wygląda też na chłopca główka dzidziolka Twojego :)

Ja dziewczyny jednak nie będę się teraz starać , mąż by chciał ale ja muszę trochę odżyc, odpocząć Chyba, trochę podchowac jednak najmlodszego , może być za ciężko z 3 ,ja mam swoje problemy zdrowotne i mimo że też bym chciała od razu poniekad - myslac ze jakos damy rade (psychicznie i finansowo :p), trochę zawiedziona jestem ze trzeba poczekac , ale tak sobie myślę że jeszcze się postaramy za 4-5 lat , Także pewnie wszystkie już będziecie miały swoje pociechy odchowane :) , ja tu wszystko zapisuje żeby później tylko zeszyt otworzyć :) I bum,jedyne co mi nie pasi to ta dieta [emoji14] Hehe ,

Życzę wam owocnych starań i będę tu wpadać !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, szkoda ze na razie pasujesz ze starankami. Zawsze to w grupie raźniej ;) ale rozumiem tez Twoja decyzje. Zaglądaj tu do nas!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dokładnie Miciurka zaglądaj do Nas :-)
Ja mam tylko syna 8 miesiecznego, mieszkamy sami i wiem, ze bedzie ciezko ale w naszej sytuacji ciąza bedzie dobrym rozwiązaniem, ale doskonale rozumiem Twoją decyzje :-)

Gosica który masz dc? Kiedy testujesz?

Miciurka to teraz by musiała być ta wpadka to by odwrotu nie było hehe No ale tez rozumie. Trzeba wiedzieć czy szybko czy poczekać [emoji6] wiadomo ta ciąża trwa długo później jak ktoś chce to kp to tez ciężko wiec naprawdę dwa lata z życia wyciągnięte. Do tego jakieś planowanie i człowiek żyje tylko tym wszystkim. Ja i tak jak sobie pomyśle znowu o porodzie to odechciewa mi się wszystkiego. Tak tego się boje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry