reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia nie wiem co ci powiedziec o temp. ja sama pierwszy raz tak bardzo dokladnie sie obserwuje ale sluz przed @ to ja mam zawsze wiec moze to jednak bedzie @ ale tempki wysokie to ja naprawde nie wiem

reklama
Cześć laseczki. Ja chyba zwariowałam :baffled::angry: Wyobraźcie sobie - zrobiłam dzisiaj 3 test, oczywiście wynik negatywny. Więc spoko, luz po prostu nie jestem w ciąży. Ale teraz byłam w łazience, poszłam się ogolić w inntymnych miejscach. No i co? Patrzę, wargi sromowe w dolnej części ciemne,wręcz sine :szok:. No i zaraz skojarzenia,że gdzieś niedawno wyczytała,że wargi sinieją jak się jest w ciąży. Myślę sobie, głupia jestem,więc sprawdziłam sobie jeszcze piersi, bo mnie znowu pobolewają. Patrzę -:szok: niebieskie żyłki, a to podobno też objaw ciąży. Mam dość. Wiem,że nie jestem i przestałam już wyszukiwać u siebie ciążowych oznak, a jednak same mnie dopadły. Powiedzcie proszę, czy wy też macie cinawe końcówki warg sromowych i niebieskie żyłki na piersiach? Pytam was wszystkie, ciążowe i nieciążowe kobietki.
Jeszcze trochę i pójdę się leczyć :-p

Dorota , kurcze faktycznie wargi ciemnieja u ciezarowek, piersi sa bolace i czasami pojawiaja sie niebieskie zylki i sudki sa ciemniejsze. Boze a moze TY faktycznie jestes w ciazy? Ale by bylo fajnie.

Cześć laseczki. Ja chyba zwariowałam :baffled::angry: Wyobraźcie sobie - zrobiłam dzisiaj 3 test, oczywiście wynik negatywny. Więc spoko, luz po prostu nie jestem w ciąży. Ale teraz byłam w łazience, poszłam się ogolić w inntymnych miejscach. No i co? Patrzę, wargi sromowe w dolnej części ciemne,wręcz sine :szok:. No i zaraz skojarzenia,że gdzieś niedawno wyczytała,że wargi sinieją jak się jest w ciąży. Myślę sobie, głupia jestem,więc sprawdziłam sobie jeszcze piersi, bo mnie znowu pobolewają. Patrzę -:szok: niebieskie żyłki, a to podobno też objaw ciąży. Mam dość. Wiem,że nie jestem i przestałam już wyszukiwać u siebie ciążowych oznak, a jednak same mnie dopadły. Powiedzcie proszę, czy wy też macie cinawe końcówki warg sromowych i niebieskie żyłki na piersiach? Pytam was wszystkie, ciążowe i nieciążowe kobietki.
Jeszcze trochę i pójdę się leczyć :-p

Dorotko, więc tak, po kolei, jak miałam taki długi cykl jak Twój też zachodziłam w obsesję, bo miałam wszystkie obiawy. Raz i te żylki na piersiach-bardzo bardzo intensywne i raz sobie ogladałam conieco i tez widziałam sine,czerwone. jedynie testy-włącznie z Beta (co tez moze zaczynalam miec obsesję że może ktoś sie pomylił) i testy sikane nie wskazywały ciąży, bo poza tym były i mdłosci i zawroty głowy i raz zemdlałam. Nawet miałam maleńkie plamienia po owu (co moglo wskazywac na zagnieżdżenie) Ale @ w końcu sama przyszła ok.40dc (choć miałam już iść do gina) Wiesz..tak mi się wydaje, że to są faktycznie objawy ciąży, ale ja tłumaczyłam sobie to tak, ze może i doszło do zapłodnienia ale było za mało czegoś tam i nie doszło do zagnieżdzenia. No albo psychika płata figla.
Ale wiesz co, w Twoim wypadku-jutro wszystkiego się dowiesz już na 100%, bo może to testy się mylą, a gin wszystko wyjaśni.
Będzie dobrze

Dorotko tylko spokojnie, bedzie dobrze tak jak pisze Kaska, jutro idziesz do lekarza i tam wszystkiego sie dowiesz. Juz sie nie ogladaj , bo dowodow na ,, CIAZE" znajdziesz jeszcze wiecej, a po co Ci ten stres. Przetrwaj do jutra, to jeszcze pare godzin i wszystko sie wyjasni. TYLKO SPOKOJNIE- pamietaj ze mamy juz i tak cudownych synkow.

Dzięki dziewczyny za odp. A jak jest aktualnie teraz u was? Chodzi mi o kolor waszych warg sromowych. Lećcie się obejrzeć i dajcie mi odp hihihi :-p Bo chcę mieć porównanie, bo ty Beati nie jesteś w ciąży a ty Kasia_2005 zapewne jesteś. Co do jutrzejszej wizyty to raczej niewiele się dowiem bo idę tylko do lekarza pierwszego kontaktu. U nas ginekolog przyjeżdża do przychodni ale trzeba się z nią najpierw na jakiś termin umówić :wściekła/y::baffled:.

hehe, po poście Dorotki też sobie pooglądałam to i owo i jest fioletowo (tylko prawda jest taka że nie oglądałam sobie wcześniej i nie wiem jaki ma być kolorek i nie mam porównania) Dorotka, idź Ty już do tego lekarza, bo i ja zaraz sie wkręcę na maksa:szok::szok: ;-)
Ale oczywiście kibicuję CI MOCNO MOCNO. Dawaj relację jak tylko będziesz coś wiedziała

reklama
tzn jakie? czerwone czy fioletowe? Wiecie,że ja nie pamiętam jak zazwyczaj moje wargi wyglądały. Ale numer

Do góry