reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Cześć laseczki. Ja chyba zwariowałam 
Wyobraźcie sobie - zrobiłam dzisiaj 3 test, oczywiście wynik negatywny. Więc spoko, luz po prostu nie jestem w ciąży. Ale teraz byłam w łazience, poszłam się ogolić w inntymnych miejscach. No i co? Patrzę, wargi sromowe w dolnej części ciemne,wręcz sine
. No i zaraz skojarzenia,że gdzieś niedawno wyczytała,że wargi sinieją jak się jest w ciąży. Myślę sobie, głupia jestem,więc sprawdziłam sobie jeszcze piersi, bo mnie znowu pobolewają. Patrzę -
niebieskie żyłki, a to podobno też objaw ciąży. Mam dość. Wiem,że nie jestem i przestałam już wyszukiwać u siebie ciążowych oznak, a jednak same mnie dopadły. Powiedzcie proszę, czy wy też macie cinawe końcówki warg sromowych i niebieskie żyłki na piersiach? Pytam was wszystkie, ciążowe i nieciążowe kobietki.
Jeszcze trochę i pójdę się leczyć

Jeszcze trochę i pójdę się leczyć

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Cześć laseczki. Ja chyba zwariowałamWyobraźcie sobie - zrobiłam dzisiaj 3 test, oczywiście wynik negatywny. Więc spoko, luz po prostu nie jestem w ciąży. Ale teraz byłam w łazience, poszłam się ogolić w inntymnych miejscach. No i co? Patrzę, wargi sromowe w dolnej części ciemne,wręcz sine
. No i zaraz skojarzenia,że gdzieś niedawno wyczytała,że wargi sinieją jak się jest w ciąży. Myślę sobie, głupia jestem,więc sprawdziłam sobie jeszcze piersi, bo mnie znowu pobolewają. Patrzę -
niebieskie żyłki, a to podobno też objaw ciąży. Mam dość. Wiem,że nie jestem i przestałam już wyszukiwać u siebie ciążowych oznak, a jednak same mnie dopadły. Powiedzcie proszę, czy wy też macie cinawe końcówki warg sromowych i niebieskie żyłki na piersiach? Pytam was wszystkie, ciążowe i nieciążowe kobietki.
Jeszcze trochę i pójdę się leczyć![]()
Dorotko, więc tak, po kolei, jak miałam taki długi cykl jak Twój też zachodziłam w obsesję, bo miałam wszystkie obiawy. Raz i te żylki na piersiach-bardzo bardzo intensywne i raz sobie ogladałam conieco i tez widziałam sine,czerwone. jedynie testy-włącznie z Beta (co tez moze zaczynalam miec obsesję że może ktoś sie pomylił) i testy sikane nie wskazywały ciąży, bo poza tym były i mdłosci i zawroty głowy i raz zemdlałam. Nawet miałam maleńkie plamienia po owu (co moglo wskazywac na zagnieżdżenie) Ale @ w końcu sama przyszła ok.40dc (choć miałam już iść do gina) Wiesz..tak mi się wydaje, że to są faktycznie objawy ciąży, ale ja tłumaczyłam sobie to tak, ze może i doszło do zapłodnienia ale było za mało czegoś tam i nie doszło do zagnieżdzenia. No albo psychika płata figla.
Ale wiesz co, w Twoim wypadku-jutro wszystkiego się dowiesz już na 100%, bo może to testy się mylą, a gin wszystko wyjaśni.
Będzie dobrze
Dorotko tylko spokojnie, bedzie dobrze tak jak pisze Kaska, jutro idziesz do lekarza i tam wszystkiego sie dowiesz. Juz sie nie ogladaj , bo dowodow na ,, CIAZE" znajdziesz jeszcze wiecej, a po co Ci ten stres. Przetrwaj do jutra, to jeszcze pare godzin i wszystko sie wyjasni. TYLKO SPOKOJNIE- pamietaj ze mamy juz i tak cudownych synkow.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dzięki dziewczyny za odp. A jak jest aktualnie teraz u was? Chodzi mi o kolor waszych warg sromowych. Lećcie się obejrzeć i dajcie mi odp hihihi
Bo chcę mieć porównanie, bo ty Beati nie jesteś w ciąży a ty Kasia_2005 zapewne jesteś. Co do jutrzejszej wizyty to raczej niewiele się dowiem bo idę tylko do lekarza pierwszego kontaktu. U nas ginekolog przyjeżdża do przychodni ale trzeba się z nią najpierw na jakiś termin umówić 
.

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hehe, po poście Dorotki też sobie pooglądałam to i owo i jest fioletowo (tylko prawda jest taka że nie oglądałam sobie wcześniej i nie wiem jaki ma być kolorek i nie mam porównania) Dorotka, idź Ty już do tego lekarza, bo i ja zaraz sie wkręcę na maksa
;-)
Ale oczywiście kibicuję CI MOCNO MOCNO. Dawaj relację jak tylko będziesz coś wiedziała

Ale oczywiście kibicuję CI MOCNO MOCNO. Dawaj relację jak tylko będziesz coś wiedziała
reklama
Podziel się: