reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki. A ja właśnie róciłam z wycieczki. Byliśmy na fajowym placu zabaw i nad oceanem. Umoczyłam sobie nawt w nim nogi, a co :-p. Czułam się świetnie do czasu. Teraz jest mi niedobrze (odbija mi się suróweczka którą kupiliśmy) i kręci mi się w głowie :wściekła/y:. Zapewne moje hormonki też się przyczyniły do tego złego samopoczucia, bo oczywiście @ ni widu ni słychu :angry:. Niby jeszcze pobolewją mnie trochę piersi ale @ nie nadeszła :sorry2:.
Całe szczęście idę jutro do lekarza :-). Mam tylko nadzieję,że mają tu Luteinę lub coś na podobę.

reklama
Mysle ze za dlugo na forum siedze i juz sobie rozne rzeczy wymyslam, lepiej nie robic testu ,bo jak beda 2 kreski to sie wkurze ze meza jeszcze nie ma. A tu owul. sie szykuje, po co mam sie wkurzac. Ale dzieki za rade Dorotko.
Jutro opisz nam jak tam wizyta u lekarza.

Nie ma sprawy Beatko. Rzeczywiście lepiej żebyś nie wiedziała. Jak przyjedzie mąż to baraszkujcie do wolki i już. A co ma z tego być to będzie

Dorota ja tez mialam kiedys takie porabane cykle, @ byla co 40-60 dni. Jak poszlam do lekarza ( mialam wtedy 19 lat) idiota powiedzial ze wszystko sie unormuje. A jak powiedzialam mu ze chce zajs w ciaze, to mi powiedzial ze mam sie uczyc. Wiec sama tak przez pare lat walczylam z tym. Dzidzi chcialam bardzo i dlatego to tak dlugo trwalo , zanim zaszlam w ciaze. Ci lekarze sa do bani, szalu dostaje jak mam isc do przychodni.
DOROTKO TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE - BEDZIE DOBRZE.

Witajcie,
2 dni mnie nie bylo na forum a tu tyle do nadrobienia.... ( przyznam ze jeszcze nie nadrobilam)
Dorotka, Kasia - badzcie dobrej mysli wszystko bedzie ok
Beatko - ogromnie cie podziwiam i zazdroszcze cierpliwosci do wyjazdow meza ale jak tylko wroci ...:tak:

Ja mimo gosci systematycznie testowalam ( po 2 razy dziennie) i rano dzis byly 2 prawie identyczne kreseczki ( do swiatla testowa minimalnie jasniejsza) a po poludniu kreska testowa jasniejsza od kontrolnej, zaczelam sie zastanawiac bo porownywalam z kreske z rana i z popoludnia ale chyba to jest bez sensu bo powinnam porywnywac z kontrolna no i staranka byly po poludniu a co :zawstydzona/y: chyba dobrze zrobilismy no nie ??
Pozdrawiam goraco i uciekam sprzatac po tych moich gosciach :baffled:

reklama
Kasieńko, bardzo dobrze zrobiłaś. Idealnie wręcz. Chcesz chłopca najpierw,wiec teraz to mozesz sobie nawet do woli baraszkować(no przynajmniej przez te kilka dni teraz bo owu od dwóch kresek jest w ciągu 24-36 godzin a plemniczki męskie sa szybsze ale krótko żyją (do 24 godzin) wiec działajcie sobie ile wlezie. I..czekamy na wyniki za 2 tygodnie.

Beatko,masz rację, ja też miałam takie długie cykle już od momentu jak byłam nastolatką-to mi mówili że wszystko jest ok. Do bani.

Wiecie co, tak przejrzałam swoje poprzednie wpisy, bo interesowalo mnie od kiedy mierzyłam swoją podwyższoną tempkę i wyszło mi, że od 17sierpnia, czyli od 10dni mam od 36,8 stopni, potem zaczeło jeszcze rosnąć a od kilku dni nie schodzi ponizej 37,0-37,2. Trzy dni temu teścior-jedna krecha. No jutro rano ponownie teścior i.. rocznica ślubu. Oj..nerwy mnie zjedzą
Słuchajcie, możliwe to w ogole żeby przy takiej tempce nie być w ciąży? Nie jestem ani chora, ani przeziębiona. Mogą byc jakieś inne przyczyny? Okres powinnam dostać dziś (14dni od owu sobie założyłam) i nic, tylko pojawił się biały śluzik, gęsty,ale tak średnie ilości

Do góry