reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorota szczena mi opadnie jak okaze sie ze jestes w ciazy - czego Ci zycze z calego serca. Ale nie chce Cie nakrecac- ale kochana kto wie.

Czesc DZIEWCZYNKI:-):-)
U mnie nie ma wlasciwie zadnych szans na zafasolkowanie w tym miesiacu:no: tak jakos wyszlo... akcje byly albo za wczesnie albo za pozno. Testow owu nie kupilam - juz postanowilam kupic na poczatku wrzesnia :tak::tak:. Narazie okropnie mi sie cera popsula i zimno mi wyszlo :wściekła/y: nawet nie na wardze tylko pod ustami :angry:
Boli mnie brzuch i w ogole sie czuje nie najlepiej wiec nie bede Wam marudzic:sorry2:

Buziaki

Dorota szczena mi opadnie jak okaze sie ze jestes w ciazy - czego Ci zycze z calego serca. Ale nie chce Cie nakrecac- ale kochana kto wie.

Beatko piersi mam teraz gorące. Ale w ostatnim cyklu przed staraniami też tak miałam i dostałam @ tyle że z opóźnieniem, 34 dc. Więc nie sądz, że to na ciążę mnie bolą.

Dorota troche cie nie rozumiem, to czekanie nic nie da, zorb bete HCG, jak nie jestes wciazy to idz do lekarza na wywolanie, po co marnujesz czas? zrob cos kobieto, czekanie nic nie da.

Czesc dziewczyny - Dorota z tymi piersiami masz racje, mnie tez bolaly i byly gorace przed @, ale cos pisalas ze w poniedzialek idziesz do lekarza, wiec jutro wszystko sie wyjasni - trzymam kciuki.

Cześć kobietki. Dzisiaj 40 dc, @ brak, temp 36.5 i kolejny, ostatni już test ciązowy potwierdzający,że w ciąży absolutnie nie jestem :sorry2:. Piesrsi póki co mnie nie bolą. Jutro pójdę do lekarza po tabletki na wywołnie.
Więc wkońcu oststecznie wiemy.Po takim czasie test ciążowy nie mógł wyjść źle :tak:. Więc od dzisiaj nie piszcie proszę, że może jeszcze są szanse bo ich nie ma. ok ;-):-p.
A co u was moje drogie?

Dzieńdoberek dziewczyny
Co do piersi też tak mam przed @,bolą, zwłaszcza z boku,albo całe. Nie pamiętam jak było jak byłam w ciąży w tych pierwszych tygodniach, bolały sutki ale później.
Teraz parę dni temu też mnie pobolewały,ale tak jakby ktoś szpilki wsadzał. Teraz nie bolą. Ale z tymi piersiami to różnie jest, każda inaczej.
A u mnie, kolejny już poranek z temp 37,1 (nie spada,uff) ale z testem się nie odważyłam. Jakoś coś mi podpowiadało "nie dziś" poczekam do jutrzejszego poranka, wtedy robię na bank.
A poza tym..pogoda pod psem u nas, ciemno,pochmurno,deszczowo, wisielczy nastroj. Bleeeeeeeeeeeeeeeee...
Dziewczynki a co u Was? Dorotko,robilaś teściorek? Eni,NiaNia,Kasia i reszta dziewuszek? A propo, kiedy wraca Gwiazdeczka? (na net przynajmniej) ciekawa jestem co jej sie wykluło, bo u mniej też wysokie tempki.

reklama
A już widzę Dorotko, pisałyśmy razem.
Mała, ucha do góry, teraz to już jak najszybciej,aby nowy cykl się zaczął, zamawiaj teściory i .... staranka-czyli jedne z najprzyjemniejszych rzeczy :)) A swoją drogą, całe szczęście że to takie przyjemne..choć też rzecz względna..
No a w starankach pomożemy, teraz się uda:-)

Do góry