reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Udanej imprezki, moze jak sobie wypijesz drina to cos sie ruszy.
Dziękuję, ale nie mam ochoty dzisiaj na picie. A tak wogóle to zaczęły mnie boleć piersi więc coś się wreszcie zaczyna dziać

C
Camy_4
Gość
Czesc DZIEWCZYNKI:-):-)
U mnie nie ma wlasciwie zadnych szans na zafasolkowanie w tym miesiacu
tak jakos wyszlo... akcje byly albo za wczesnie albo za pozno. Testow owu nie kupilam - juz postanowilam kupic na poczatku wrzesnia 
. Narazie okropnie mi sie cera popsula i zimno mi wyszlo
nawet nie na wardze tylko pod ustami 
Boli mnie brzuch i w ogole sie czuje nie najlepiej wiec nie bede Wam marudzic
Buziaki
U mnie nie ma wlasciwie zadnych szans na zafasolkowanie w tym miesiacu

Boli mnie brzuch i w ogole sie czuje nie najlepiej wiec nie bede Wam marudzic

Buziaki
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorota szczena mi opadnie jak okaze sie ze jestes w ciazy - czego Ci zycze z calego serca. Ale nie chce Cie nakrecac- ale kochana kto wie.
Beatko piersi mam teraz gorące. Ale w ostatnim cyklu przed staraniami też tak miałam i dostałam @ tyle że z opóźnieniem, 34 dc. Więc nie sądz, że to na ciążę mnie bolą.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Cześć kobietki. Dzisiaj 40 dc, @ brak, temp 36.5 i kolejny, ostatni już test ciązowy potwierdzający,że w ciąży absolutnie nie jestem
. Piesrsi póki co mnie nie bolą. Jutro pójdę do lekarza po tabletki na wywołnie.
Więc wkońcu oststecznie wiemy.Po takim czasie test ciążowy nie mógł wyjść źle
. Więc od dzisiaj nie piszcie proszę, że może jeszcze są szanse bo ich nie ma. ok ;-)
.
A co u was moje drogie?

Więc wkońcu oststecznie wiemy.Po takim czasie test ciążowy nie mógł wyjść źle

A co u was moje drogie?
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzieńdoberek dziewczyny
Co do piersi też tak mam przed @,bolą, zwłaszcza z boku,albo całe. Nie pamiętam jak było jak byłam w ciąży w tych pierwszych tygodniach, bolały sutki ale później.
Teraz parę dni temu też mnie pobolewały,ale tak jakby ktoś szpilki wsadzał. Teraz nie bolą. Ale z tymi piersiami to różnie jest, każda inaczej.
A u mnie, kolejny już poranek z temp 37,1 (nie spada,uff) ale z testem się nie odważyłam. Jakoś coś mi podpowiadało "nie dziś" poczekam do jutrzejszego poranka, wtedy robię na bank.
A poza tym..pogoda pod psem u nas, ciemno,pochmurno,deszczowo, wisielczy nastroj. Bleeeeeeeeeeeeeeeee...
Dziewczynki a co u Was? Dorotko,robilaś teściorek? Eni,NiaNia,Kasia i reszta dziewuszek? A propo, kiedy wraca Gwiazdeczka? (na net przynajmniej) ciekawa jestem co jej sie wykluło, bo u mniej też wysokie tempki.
Co do piersi też tak mam przed @,bolą, zwłaszcza z boku,albo całe. Nie pamiętam jak było jak byłam w ciąży w tych pierwszych tygodniach, bolały sutki ale później.
Teraz parę dni temu też mnie pobolewały,ale tak jakby ktoś szpilki wsadzał. Teraz nie bolą. Ale z tymi piersiami to różnie jest, każda inaczej.
A u mnie, kolejny już poranek z temp 37,1 (nie spada,uff) ale z testem się nie odważyłam. Jakoś coś mi podpowiadało "nie dziś" poczekam do jutrzejszego poranka, wtedy robię na bank.
A poza tym..pogoda pod psem u nas, ciemno,pochmurno,deszczowo, wisielczy nastroj. Bleeeeeeeeeeeeeeeee...
Dziewczynki a co u Was? Dorotko,robilaś teściorek? Eni,NiaNia,Kasia i reszta dziewuszek? A propo, kiedy wraca Gwiazdeczka? (na net przynajmniej) ciekawa jestem co jej sie wykluło, bo u mniej też wysokie tempki.
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A już widzę Dorotko, pisałyśmy razem.
Mała, ucha do góry, teraz to już jak najszybciej,aby nowy cykl się zaczął, zamawiaj teściory i .... staranka-czyli jedne z najprzyjemniejszych rzeczy
) A swoją drogą, całe szczęście że to takie przyjemne..choć też rzecz względna..
No a w starankach pomożemy, teraz się uda:-)
Mała, ucha do góry, teraz to już jak najszybciej,aby nowy cykl się zaczął, zamawiaj teściory i .... staranka-czyli jedne z najprzyjemniejszych rzeczy
No a w starankach pomożemy, teraz się uda:-)
Podziel się: