reklama
Mikallo
Fanka BB :)
@ana. tak jestem juz po połówkowym i niestety mam do powtórki bo dzidzia nie chciała pokazać główki. Jezeli chodzi o płeć to bedzie synek tak jak chcielismydziekuje wam bardzo, no ja tak pislaam nie nastawiam sie za mocno, bo te 80 % to nic pewnego wiadomo, ale najwazniejsze ze zdrowe jest i wszystko ok,
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.
B
bibiU
Gość
Gosica a Twój mąż co łyka?
Ok, juz doczytalam OLE, lukrecja, szyszki
Moj tylko wapn, magnez, zurawina z tabletek, plus dieta, piwo, gorace kapiele
A ze dzis mam szał bo meza siostra urodzila corke to kombinuje i mysle czy mu nie dolozyc czegos ale tez boje sie ze przesadzimy i nigdy tej ciazy nie bedzie
Dostalismy biokominek wlasnie wieszamy :-) mamy do niego olejek o zapachu lasu haha musze sprawdzic czy to dziewczynkowy olejek
Ok, juz doczytalam OLE, lukrecja, szyszki

Moj tylko wapn, magnez, zurawina z tabletek, plus dieta, piwo, gorace kapiele
A ze dzis mam szał bo meza siostra urodzila corke to kombinuje i mysle czy mu nie dolozyc czegos ale tez boje sie ze przesadzimy i nigdy tej ciazy nie bedzie
Dostalismy biokominek wlasnie wieszamy :-) mamy do niego olejek o zapachu lasu haha musze sprawdzic czy to dziewczynkowy olejek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny
Pisałam tu kiedyś na forum. Mam syna i córkę. Oczywiście córka planowana już z forum. Teraz myśle o trzecim o chciałabym córeczkę ale nie jestem jeszcze pewna decyzji. Postanowiłam ze znów będę Was podczytywać. Już wiem co to hurry up ale co to jest j&d? Czy hurry up robi się zaraz po owulacji ? Wszystko się pozmieniało możecie mi podesłać stronkę gdzie są wszystkie zalecenia na dziewczynkę ? Ja tez służę pomocą - córka planowana z forum
Pisałam tu kiedyś na forum. Mam syna i córkę. Oczywiście córka planowana już z forum. Teraz myśle o trzecim o chciałabym córeczkę ale nie jestem jeszcze pewna decyzji. Postanowiłam ze znów będę Was podczytywać. Już wiem co to hurry up ale co to jest j&d? Czy hurry up robi się zaraz po owulacji ? Wszystko się pozmieniało możecie mi podesłać stronkę gdzie są wszystkie zalecenia na dziewczynkę ? Ja tez służę pomocą - córka planowana z forum
Imama
Naomi ja czytam Genderdreaming i stad biorę "zalecenia" tutaj spis: Link do: The COMPLETE Index!!!
Hurry up stosuje się w dni płodne najlepiej po pozytywnym teście owu. A j&d to jump&dump i polega na podmyciu "usunięciu" zawartości czyli spermy zaraz (5-15 minut) po stosunku. A dlaczego nie chcesz stosować zaleceń z forum skoro masz już z tego córeczkę? Chętnie poczytam jak wyglądały twoje staranka [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hurry up stosuje się w dni płodne najlepiej po pozytywnym teście owu. A j&d to jump&dump i polega na podmyciu "usunięciu" zawartości czyli spermy zaraz (5-15 minut) po stosunku. A dlaczego nie chcesz stosować zaleceń z forum skoro masz już z tego córeczkę? Chętnie poczytam jak wyglądały twoje staranka [emoji6]
B
bibiU
Gość
Naomi witamy chętnie poczytam staranka 
Gosica
Biedronka, dokładnie tak jak piszesz. Poszłam na maxa, trochę sporo mezowi tego daje, ale w jego rodzinie jest duża przewaga chłopców wiec robię co mogę. Imama chyba dawała mezowi to samo i im się udało z ciąża.
Ja zaniechałem już z żurawina, gorące kąpiele mąż oastatnio bierze, chociaż nieregularnie.
Wiem ze lawenda jest dziewczynkowa, hmmm zapach lasu dobre pytanie...
Naomi_24, witaj ponownie! Nie bardzo kojarze nick chociaż podczytywalam forum jeszcze za czasów Piranhi. Oj tak, wiele się zmieniło. W sumie dzięki Imama trochę zmodyfikowalam swoją strategie, na początku bardzo wierzyłam w pH i stawiałam na to, teraz skupiam się na mężu i jego w głównej mierze suplementuje.
A możesz napisać o mogło sprawić ze doczekałam się córeczki? [emoji4]
Ja zaniechałem już z żurawina, gorące kąpiele mąż oastatnio bierze, chociaż nieregularnie.
Wiem ze lawenda jest dziewczynkowa, hmmm zapach lasu dobre pytanie...
Naomi_24, witaj ponownie! Nie bardzo kojarze nick chociaż podczytywalam forum jeszcze za czasów Piranhi. Oj tak, wiele się zmieniło. W sumie dzięki Imama trochę zmodyfikowalam swoją strategie, na początku bardzo wierzyłam w pH i stawiałam na to, teraz skupiam się na mężu i jego w głównej mierze suplementuje.
A możesz napisać o mogło sprawić ze doczekałam się córeczki? [emoji4]
Imama
Biedronka ja właśnie bałam się tej żurawiny. Bo nawet na urinal tabletkach żurawinowych pisze ze mogą uszkadzać plemniki itd i w zaleceniach Atomic są dla młodszych do 35 roku życia. Mąż ma wprawdzie 34 ale jakoś wolałam dać mu te OLE bo to wręcz może poproawic jakość nasienia. Nie straszę oczywiscie bo dużo dziewczyn daje męża ale ostatnio przewaga tego OLE jeszcze jak w styczniu zaczynałam suplementację to tak nie było a teraz to już naprawdę mega polecamy kest bo dużo udanych ciaz dziewczynkowych jest.
B
bibiU
Gość
Moj ma 29, no jakos chyba najbardziej
to to Ole do mnie przemawia? Ile dziennie dawałaś 400 mg? A ole mozna z zurawina?
to to Ole do mnie przemawia? Ile dziennie dawałaś 400 mg? A ole mozna z zurawina?
reklama
Imama
Bierdonka albo żurawina albo OLE. Ja chyba dawałam 500mg 20% oleuropein. Nie mam opakowania bo się skończyło. Oba rozrzedzają krew dlatego to albo to daje się mężowi.
Kinga kurde pomyliłam ta l-karnityna z koenzymem q10. L-karnityna biorą przy staraniach na chłopca a trzeba z q10 uważać bo właśnie może obniżać cukier. Ah za dużo tych suplementów. Miesza się to [emoji6]
Kinga kurde pomyliłam ta l-karnityna z koenzymem q10. L-karnityna biorą przy staraniach na chłopca a trzeba z q10 uważać bo właśnie może obniżać cukier. Ah za dużo tych suplementów. Miesza się to [emoji6]
Podziel się: