Marzycielka - jeśli tak miałaś z synami to ha bym na twoim miejscu zrobiła abstynencje,zakwaszenie w razie wu, I jeden docelowy stosunek na córkę ,
Leeleeth- duża rodzinka fajna , ja tylko jedną siostrę mam a chciałabym jeszcze mieć kogoś oprócz niej [emoji23],
Szczerze to dobrze że kobieta oddała te dzieci do okna życia a nie zostawiła cholera wie gdzie,
Ana87- W tym momencie wszyscy się modlą o taka wpadkę jak ty zaliczyłas [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja kuzynka wpadła z 2 dzieckiem jak jej syn miał 5 miesięcy i mówili że córka ona też mówiła że nie uwierzy póki nie urodzi haha[emoji23] - urodziła się córka

- szczęściara,
Imama- A zrób sobie teraz wróżbe z obrączki , i zobacz czy się zgadza,bo wiesz co mi się teraz pozmienialo aniżeli jak kiedyś robilam,nie wiem czy to podświadomość czy co .., masakra z taka laska co tak mówi ...,A ludzie no coz byli i będą wredni.. może nie mów płci -tylko odp na pyt co będzie -dziecko [emoji23]
BB_Anna- synek faktycznie jak dziewczynka na tym 1 foto,
PrzyszlaMama-ja się popytam trochę u lasek z forum które już zaciazyly po raz któryś ale w krótkim odstępie od porodu i zobaczymy ile z nich będzie miało córki , napiszę na ile mam ile córek będzie - sama mnie to ciekawi ,
Katiirl- witaj, pewnie dziewczynom chodzi o to że nie ma końcówki nuba-tego cypelka i nie mogą stwierdzić jak i czy sterczy , bo jednak musi być calosciowo widoczny a tu zakryty,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom