reklama
No przynajmniej będzie miłe zaskoczenie miałaKatirl, Imama już się nastawiła na synka. Fajnie gdyby się okazało ze to córcia, Oj byśmy świętowały ! [emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama
Fanka BB :)
Ah tam ah tam Gosica ja tez myślałam ze się nastawiłam ale jednak w głębi serca ma się silne parcie na ta core. Jest rozczarowanie nie ma co, niestety.
Kati gdyby to był taki pewniak to Ok ale niestety można wiele zrobić a nic z tego. U mnie serio praktycznie sami chłopcy w rodzinie (jedna córka) wiec szanse są i tak znikome. Jest dużo rodzic 50/50 a u mnie 90/10 Haha
Kati gdyby to był taki pewniak to Ok ale niestety można wiele zrobić a nic z tego. U mnie serio praktycznie sami chłopcy w rodzinie (jedna córka) wiec szanse są i tak znikome. Jest dużo rodzic 50/50 a u mnie 90/10 Haha
Gosica
Imama, miałabym podobnie.Liczylabym cały czas na córkę. I rozumiem Twoje rozczarowanie-niestety jak się marzenie nie spełni to ten żal zostaje ;( poczekajmy jeszcze 3 tyg!
Co z tego ze mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, jak u męża większość chłopców-myśle ze ta strona tutaj gra duża role.
Co z tego ze mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, jak u męża większość chłopców-myśle ze ta strona tutaj gra duża role.
Imama wiesz powiem Ci że naprawdę czasami chyba zależy to od genów kobiety mam sąsiadów u których są same dziewczyny i nawet zmiana partnerów co miało miejsce daje i tak córki. Sąsiadka ma 4 córki te córki mają po kilka córek i tak dalej i w całej bardzo dużej rodzinie nie ma ani jednego chłopca to dla mnie jest coś niesamowitego. A mówią że to nie zależy od kobiety.
Leeleeth- to nie ma co się brać za listonosza Haha, generalnie jak to ma na zbyciu kasę to czemu nie można zobaczyć co oferują plus dalej robić wg siebie planowanie , to u Ciebie dużo miłości tyle chlopaczkow
Majorcia - chociaż nagroda za brak namiętności jest
Gosica - ja też cały czas myślę o zakwaszaniu czy działać z tym czy nie , no i powodzonka
. Wow koleżanka niezła tak szybko 3 dzieci pokłony dla niej 
Dziewczyny raczej wątpię że z konkretnego jajnika jest konkretna płeć - jajo to jajo , z obojętnie jakiego jajnika
Aleksandra- pomysl z perspektywy syna - że fajnie będzie miał mając brata, są i synowie co blisko rodziców się trzymają ale rozumiem twoje obawy, też się boję ze chłopaki zajmą się sobą że z mężem beda cos robić a ja zostanę taka "zapomniana Zosia samosia"
Katiairl-ale masz dużo rodzeństwa , i co dało się bez planowania mamie obie płcie mieć a teraz nie wiem czemu tak trudno :/ ,
Szczerze wam powiem że zawsze myślałam że będę miała same córki a nie samych synów ,przez to że u mnie w rodzinie naprawdę same dziewczyny bardzo mało płci męskiej , no ale widać teraz że Chyba musi się wyrównać
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Majorcia - chociaż nagroda za brak namiętności jest
Gosica - ja też cały czas myślę o zakwaszaniu czy działać z tym czy nie , no i powodzonka
Dziewczyny raczej wątpię że z konkretnego jajnika jest konkretna płeć - jajo to jajo , z obojętnie jakiego jajnika
Aleksandra- pomysl z perspektywy syna - że fajnie będzie miał mając brata, są i synowie co blisko rodziców się trzymają ale rozumiem twoje obawy, też się boję ze chłopaki zajmą się sobą że z mężem beda cos robić a ja zostanę taka "zapomniana Zosia samosia"
Katiairl-ale masz dużo rodzeństwa , i co dało się bez planowania mamie obie płcie mieć a teraz nie wiem czemu tak trudno :/ ,
Szczerze wam powiem że zawsze myślałam że będę miała same córki a nie samych synów ,przez to że u mnie w rodzinie naprawdę same dziewczyny bardzo mało płci męskiej , no ale widać teraz że Chyba musi się wyrównać
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gorligorligor
zgadzam się z Wami. Dla mnie świat dziewczynek, świat kobiety jest zupełnie innym światem. Zawsze miałam pragnienie w nim uczestniczyć jako mama córeczki. Dziewczynki są chyba bardziej takie delikatne, subtelniejsze (choć oczywiście są wyjątki). U mnie z otoczenia, to dziewczynki wychodzą częściej z częstych staranek lub z tzw. niespodzianki. Chociaż mam jednych znajomych, którzy chcieli córki i mają dwie, a potem mieli niespodziankę i wyszedł synek
inni znajomi mają 4 dzieci, rok po roku i są: córka, córka, syn, córka. Ogólnie u wszystkich moich znajomych, jakby tak policzyć, to jednak częściej rodzą się synowie.
Podziel się: