reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jejku widze ten watek wciaż żywy- a pamietam jak sama zaczynałam starania - tu były moje debiouty- i wiecie co - ta metoda z plemniczkami "zenskimi", "męskmi" sie sprawdza..chyba o ile to nie przypadek, ja planowałam Klaudysię..przepraszam - my z meżem:-D - to i sie udała nam :tak:dzis mała ma 15 miesiecy juz

reklama
Dziendobrek ja dzis caly dzien w delegacji:-( a tu widze cisza Beatka pewnie zegna sie z mezem a reszta??
Camy?Dorotka?Kasia?Gwiazdeczka? co u Was??

bo mnie dzis meczy zgaga ( ale nie jadlam cieplego obiadu tylko jakies drozdzowki i kanapki moze dlatego)
biust mnie boli zyly wyszly sluz ciagnacy sie i bialy ( tylko nie wiem co moze oznaczac)

zrobilam przed chwila test - I kreska ale w sumie nic to nie oznacza poczekam z drugim testem do piatku
Co do imion to kurcze tez mamy dylemat ale odwrotny dla chlopaka mamy nawet kilka gorzej z dziewczynka :-(

pozdrowionka ide sobie zrobic miete bo mnie meczy :baffled::eek:

jejku widze ten watek wciaż żywy- a pamietam jak sama zaczynałam starania - tu były moje debiouty- i wiecie co - ta metoda z plemniczkami "zenskimi", "męskmi" sie sprawdza..chyba o ile to nie przypadek, ja planowałam Klaudysię..przepraszam - my z meżem:-D - to i sie udała nam :tak:dzis mała ma 15 miesiecy juz

Witaj Rusałko. Gratuluje pomysłu na takie forum. A u nas dzieje się, dzieje :-):szok:. To wspaniale,że ta metoda sprawdziła się w twoim przypadku. Daje to nam nadzieję, że doczekamy się potomstwa określonej płci. Pozdrawiam

zrobilam przed chwila test - I kreska ale w sumie nic to nie oznacza poczekam z drugim testem do piatku
Co do imion to kurcze tez mamy dylemat ale odwrotny dla chlopaka mamy nawet kilka gorzej z dziewczynka :-(

pozdrowionka ide sobie zrobic miete bo mnie meczy :baffled::eek:[/quote]

Kasiu niecierpliwa jesteś, że hoho :-). Poczekaj jeszcze co najmniej 2-3 dni i dopiero testuj. A jeśli chcesz wiedzieć już na 100 proc. to zrób sobie betkę.
A ja mam tylko imię dla dziewczynki, a dla chłopca żadnego (zresztą jak się dowiedziałam o Dawidku to miałam kolosalny problem z imieniem dla chłopca).
Jak tam miętka, pomogła?

hehe jestem niecierpliwa i to strasznie u mnie wszystko musi byc juz :tak: taka zolza ze mnie :angry: bety nie mam jak za bardzo zrobic od 8 - 11 robia a ja o 8 musze byc w pracy:-(
a mieta nie pomogla :baffled::eek: okropnie mnie to denerwuje wrrr
a u ciebie co z ta @??

hehe jestem niecierpliwa i to strasznie u mnie wszystko musi byc juz :tak: taka zolza ze mnie :angry: bety nie mam jak za bardzo zrobic od 8 - 11 robia a ja o 8 musze byc w pracy:-(
a mieta nie pomogla :baffled::eek: okropnie mnie to denerwuje wrrr
a u ciebie co z ta @??

A u mnie niestety bez zmian :-(. Biorę od kilku dni ten niepokalanek w kropelkach, dzisiaj z rana nawet wydawało mi się,że wreszcie idzie @ bo tak się dziwnie czułam ale niestety mi przeszło.
Szkoda,że nie możesz zrobić sobie betki. Pozostaje ci więc czekanie.

Co ma byc to bedzie:-) w weekend mysle wszystko powinno sie wyjasnic na polsacie leci sposob na blondynke chyba sobie poogladam :cool2:

reklama
Dorota27 a jaka jest dieta na dziewczynkę. Słyszałam, że bezmięsna. To o to chodzi?

Musiałabyś przeczytać początki forum, tam gdzieś było opisane. Ogólnie to dieta bogata w magnez i wapń, słodkości. Unikaj owoców cytrusowych, pestek słonecznika i soli (to sprzyja poczęciu chłopca). Tyle pamiętam i tyle stosowałam

Do góry