Monia0281
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
Nie piszę bo u mnie niestety nuda, nie ma okazji do starań
Super że o mnie pamiętacie
Ana fajnie że się odezwałaś. Tak się ciesze że Ci się udało i niedługo będziesz się cieszyć małą księżniczką. Lęk przed porodem to norma, ale głowa do góry, będzie dobrze
Imama dobrze że po usg wszystko w porządku, to najważniejsze
Chociaż wiadomo wszystkie liczyłyśmy że Tobie - naszej mentorce musi się udać
Mikallo również Cieszę się z Tobą, że wszystko ok
Dziewczyny ja już wogóle nie myślę o żadnym planowaniu płci. Marzę tylko o tym żeby wreszcie była jakaś okazja do starań. Ostatnio byłam na usg bo zauważyłam że owu się zbliża po śluzie. Był pęcherzyk 20mm, zbadał mnie dokładnie i powiedział że wszystko u mnie książkowo, wszystko gotowe do zapłodnienia
tylko dawcy nasienia niestety nie było wtedy akurat
Tak więc u mnie teoretycznie wszystko ok, tylko czemu tak ciężko zrealizować to marzenie???
Gosica powodzenia, trzymam kciuki za ten cykl, oby w końcu się udało
Leeleeth naprawdę dużo robisz w kierunku planowania, szczególnie przy takiej gromadce, naprawdę szczerze Cię podziwiam
Obyś wreszcie się doczekała swojej wisienki na torcie
Biedronka trzymam kciuki za testowanie
Powodzenia dla wszystkich staraczek !!!
Nie piszę bo u mnie niestety nuda, nie ma okazji do starań
Super że o mnie pamiętacie
Ana fajnie że się odezwałaś. Tak się ciesze że Ci się udało i niedługo będziesz się cieszyć małą księżniczką. Lęk przed porodem to norma, ale głowa do góry, będzie dobrze
Imama dobrze że po usg wszystko w porządku, to najważniejsze
Mikallo również Cieszę się z Tobą, że wszystko ok
Dziewczyny ja już wogóle nie myślę o żadnym planowaniu płci. Marzę tylko o tym żeby wreszcie była jakaś okazja do starań. Ostatnio byłam na usg bo zauważyłam że owu się zbliża po śluzie. Był pęcherzyk 20mm, zbadał mnie dokładnie i powiedział że wszystko u mnie książkowo, wszystko gotowe do zapłodnienia
Gosica powodzenia, trzymam kciuki za ten cykl, oby w końcu się udało
Leeleeth naprawdę dużo robisz w kierunku planowania, szczególnie przy takiej gromadce, naprawdę szczerze Cię podziwiam
Biedronka trzymam kciuki za testowanie
Powodzenia dla wszystkich staraczek !!!